Хеликоптер спаси затиснат от преса работник (ОБЗОР)

Хеликоптер спаси затиснат от преса работник (ОБЗОР) | StandartNews.com

53-годишен мъж е в критично състояние след трудова злополука в Гоце Делчев. Мъжът е приет в болницата със сериозни наранявания, след като е затиснат от преса във фабрика за изработване на пластмасови изделия. Хеликоптерът на застраховка "Активна грижа" се включи в спасителна акция на тежко пострадалия работник.

Али П. е бил извикан от колегите си от фирма "Пирин пласт" на обяд, за да настрои щанцоваща машина. По време на работа тя се е задействала изненадващо и го затиснала с челюстите си, прищипвайки лявата му ръка и рамото, след което главата и част от гръдния кош. Вследствие на тежкия инцидент мъжът е изгубил много кръв, има множество наранявания и сериозна черепно-мозъчна травма. За да бъде спасен пострадалият, "Лев Инс" изпрати въздушната си линейка, както и медицински реанимобил, който транспортира пострадалия до "Пирогов", където полагат необходимите грижи за него.

Хеликоптерът на застраховка "Активна грижа" е оборудван с нужната медицинска техника и е в готовност да реагира при тежки инциденти след повикване на спешен тел. 0 800 10 200.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай