Близки на изчезналата Валя: Тя е отвлечена

Близки на изчезналата Валя: Тя е отвлечена | StandartNews.com

Бургас. Валя не се е самоубила след скандал с баща си, а е била отвлечена. Това обяви майката на изчезналата 24-годишна медицинска сестра от Бургас пред ТВ 7. Близки и приятели на момичето също не вярват, че то е сложило край на живота си.

"Моля полицията да работи по версията за отвличане и да намери дъщеря ми. Жива е и с Божията помощ ще я открием. Сигурна съм, че дъщеря ми не се е самоубила. Имаме силна връзка, щеше да ми остави поне писмо", каза майката, която пристигна от Австрия, където работи.

50-годишната жена обясни, че общувала често с дъщеря си по скайп и Валя смятала да й отиде на гости това лято. Майката е разказала на полицията всичко, което може да помогне за разследването.

Роднините на Валя са категорични, че тя не е правила опити да се самоубие преди да изчезне. Те призоваха полицията да си върши работата по-експедитивно.

Приятелят на Валя- Валентин получил много съобщения в социалната мрежа, в което различни хора пишели, че срещнали момичето, не не били сигурни.

Тя се казва Валентина Иванова и ние няма да се откажем от нея! Моля ви ако някой я е виждал да се свърже с полицията и да каже къде и кога! Нека я намерим! Нека Господ я пази и не позволи да й се случи нещо лошо! Споделяйте снимката, за да може повече хора да я видят и да я намерим жива и здрава!", пише под снимката на момичето в социалната мрежа Фейсбук, която хиляди хора споделят на стените си.

Стандарт Нюз припомня, че 24-годишната Валентина изчезна късно вечерта на 15 април. Тя повикала такси до дома си около 23 часа, а след това казала на шофьора да я остави до Морската градина в центъра на града. След това следите й се губят.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай