Благоевград търси смели доброволци срещу бедствия

Благоевград търси смели доброволци срещу бедствия | StandartNews.com

Благоевград. Община Благоевград продължава да набира доброволци за предотвратяване или овладяване на бедствия, пожари и извънредни ситуации, както и за отстраняване на последствията от тях. До момента са записани половината от необходимия състав, който е 45 души. Кандидати могат да бъдат всички дееспособни лица, навършили 18 години, независимо от трудовото или служебното им правоотношение. Те трябва да са клинично здрави, да не са осъждани, способни да поемат отговорност, с умения за работа в екип.

Необходимите документи за кандитстване са заявление и формуляр (по образец), медицинско удостоверение, справка от психодиспансер, свидетелство за съдимост, копие от документ за придобито образование, писмено съгласие от работодателя, актуална снимка, копие от документ за правоспособност за извършване на дейност със специална техника, ако има такъв, и копие от свидетелство за правоуправление на МПС, ако има такова.

Комплектът от документи за членство в доброволното формирование може да бъде подаден всеки работен ден в деловодството на община Благоевград.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай