Нова маха предаването на Милен Цветков

Нова маха предаването на Милен Цветков | StandartNews.com

Нова телевизия спира предаването на Милен Цветков, става ясно от прессъобщение на медията за акцентите в есенния телевизионен сезон. Причините не се посочват. Телевизията ще излъчва в късния часови пояс филми и сериали на мястото на "Часът на Милен Цветков", тъй като такива са предпочитанията на зрителите, посочени в проучвания на аудиторията, се казва в съобщението.

От "Нова Броудкастинг Груп" изпратиха официално позиция за своето решение, която гласи: „Нова Броудкастинг Груп" определя програмната схема на телевизионните си канали на базата на детайлно проучване на зрителските интереси. Данните сочат, че в късните часове аудиторията на NOVA предпочита забавни продукции, филми и сериали. През есенния сезон телевизията ще заложи на такъв тип съдържание на мястото на „Часът на Милен Цветков". Компанията отправи към водещия алтернатива за участие в друго предаване, но той избра да се раздели с NOVA."

Нова Броудкастинг Груп благодари на Милен Цветков за дългогодишното сътрудничество, като остава отворена за бъдещи съвместни проекти. Компанията е предложила на Милен Цветков да участва в друго предаване, но той е взел решение да напусне медията.

В края на миналия сезон Нова телевизия спря едно от изданията на предаването, в което се обсъждаше фалшивата новина за "гръцкия остров на Бойко Борисов". То бе заменено със запис на старо издание.

Преди повече от година по сходен начин бе свалена от ефир и водещата на "Здравей България" Ани Цолова. От Нова обясниха, че тя подготвя свое предаване и остава на работа в медията, но до днес такова не се е появило.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай