2016-та: Всичко е в нашите ръце

2016-та: Всичко е в нашите ръце | StandartNews.com

Мотото на 2016 година е ясно и конкретно: Време за преодоляване на вътрешните ограничения!
Само и единствено тогава външните обстоятелства няма да ни притесняват, а проблемите ще се превърнат в забавна, детска игра!

Най-важните аспекти, на които се базира следващият астрологически анализ, са с революционен привкус:
Плутон, Уран, Сатур и Нептун влизат през 2016-та в ярки съчетания с управителя на годината, планетата Марс и с планетата на щастието, Юпитер последователно през пролетта и есента на 2016-та. В резултат на техните взаимни вибрации, ще ни е трудно да разбираме света и случващото се около нас, докато не приемем, че ще се справяме по-добре с живота си днес и сега, ако се доверим на своите принципи и ги отстояваме.

Овен

Не на страха

Двама от играчите върху полето на звездните аспекти, планетите Сатурн и Юпитер /Сатурн и Юпитер попадат в лупичката/, са във вашия отбор. Какво друго ви остава, освен да приемете предизвикателството им. Ще наблюдаваме порастване на самочувствието ви. Редно е да ви предупредя, че още от 5 януари външните обстоятелства непрекъснато ще се намесват в плановете ви. Понякога, те ще вървят в крак с намеренията като ви позволят да извършите с лекота онези промени в живота си, за които мечтаете от 2008 година насам. Понякога, намесата им ще си е направо неочаквана. От вас се изисква последователност и издръжливост. Не се поддавайте на страха, не го превръщайте в причина за преждевременно оттегляне от възприетата линия на поведение. Предлагам ви между януари и септември да разчитате повече на личните си усилия. След 9 септември, когато Юпитер ще се установи в знака ви, шансът и щастливата съдба ще ви помагат при преодоляване на последните препятствия пред мечтаната цел.

Телец

Край на проблемите

Звездните аспекти през 2016 година отправят вниманието и енергията си основно към родените през май. Априлските Телци живеят главно върху старите си лаври и приемат събитията до края на лятото като заслужени. Няма как да не им препоръчам да са внимателни през януари/февруари и през юни/юли, когато вземат решения или правят нови контакти. Нетърпението и агресивното поведение са им лоши съветници. Те ги превръщат и в нежелани партньори не само в личен план, но и в професионално-служебните отношения. При останалите месеци важна роля играе планетата Юпитер от знака на Дева. Планетата сключва изключително благоприятен ъгъл с рожденото Слънце /Юпитер попада в лупичката/. В резултат, ще усетите как полека-лека се отварят мисълта, а и душата ви за нови идеи, за преживявания през юли - септември. Вече не се оглеждате страхливо, не очаквате само неприятности и проблеми.

Близнаци

Добри новини

Не ви беше леко през предходната година. Много преживяхте и въпреки това гледахте напред. 2016-та също носи усещането за затруднения, но и полъха на промяната за добро. Задачата ви е да се преборите с вътрешната несигурност, с безпокойството, което не искате да си признаете, но което подяжда силите ви. Има нужда от предпазливост във всичко - специално по отношение на дългосрочните проекти, на инвестициите. Претегляйте всяка дума и стъпка до юни. Оставете лятото да се погрижи за разтоварването ви, а вие за самочувствието и за здравето си. Дайте повече хъс в работата си след септември, когато планетата на "голямото" щастие Юпитер /Юпитер попада в лупичката/ ще се установи във Везни, който също е под елемента "въздух". С един благороден жест тя ще отстрани от живота ви тревогата за бъдещето. Придобивате смелост за реализиране на плановете си. Не е чудно. Нали така постъпва брат с брата, когато някой се нуждае от подкрепа? Между октомври и декември обстоятелства и хора ще са обединени от задачата да ви подкрепят.

Рак

Трудното е зад вас

Преборихте се с трудните времена. 2015 година бе период на изпитание. Вие трябваше да устоявате приоритетите си, както и да пренагласите очакванията си. Всичко бе от важно по-важно - личният живот, професионалните дела, материалните въпроси. Трудно ви бе да изберете къде по-напред да действате. Сега нещата, като че ли не изглеждат така драматични. Планетата Юпитер /Юпитер/ благосклонно ви подарява моменти да успокоение през пролетта и лятото. Вие намирате хората, с които искате да общувате и да работите. Предлагат ви се нови проекти, за да стабилизирате финансовото си положение. Всичко това се случва само в рамките на няколкото месеца до юли. Бъдете нащрек, готови за реакция и не си губете времето в оплаквания или колебания. Сега трябва да се действа и вие да сте главното лице. През първата половина от годината, докато през януари - март, юни - юли Марс /Марс попада в лупичката/ е в знака на Скорпион, премисляйте, претегляйте всяка своя стъпка и едва тогава решавайте или казвайте какви са следващите ви намерения.

Лъв

Прилив на сили

Време е да се огледате. Имате нужда да видите света през собствените очи. Не ви е необходимо някой да ви съветва, както и да ви поощрява. Нуждаете се от простор и свобода на мисли и действия и след това да решите кого да допуснете в новия си свят. Бавните планети, които още наричаме "обществени" трансформират намеренията ви и проектират в делника ви известна доза напрежение, създадено поради съпротивата на желанията спрямо даденостите. Вие искате, но други разполагат с властта. Сега е моментът да пренастроите приоритетите си и да откриете как да промените делника си, че да можете да се изявите по достойнство, да изпреварите другите. Имате своя запазена територия, остава да я откриете. Надявам се, до 9 септември да сте готови. След това ще берете плодовете на своя труд. Убедена съм в горното, тъй като Юпитер, планетата на Голямото щастие /Юпитер попада в лупичката/, застава в изключително благоприятен ъгъл спрямо Слънцето и ви залива с нова вълна ентусиазъм.

Дева

Кроите планове

Не се колебайте да заредите нови идеи и намерения в плановете си за 2016 година. Как по-ясно да ви кажа, че нищо няма да се случи така, както вие искате, ако сами не се погрижите. И понеже още има възможност да съберете кураж, съветвам ви преди да настъпи астрономическата пролет да си набележите най-важните цели. Сигурна съм, че планирането ще ви се отдава с лекота. Още повече, че става въпрос за неща, които са ви приятни или които могат да се превърнат в част от вашия кръг интереси. Покрай забавленията, да не забравите за това, че планетата Юпитер /Юпитер попада в лупичката/ до началото на септември, а след това с удвоени сили, ще способства да правите от всичко пари. Определено, ще запълвате времето си между две пътувания или две задачи с лични срещи и моменти на искрена интимност. Октомври-декември са подходящите месеци за стартирането на нови контакти. Те, както и новите професионални партньорства, са ви потребни за повече сигурност в начинанията.

Везни

Кариерата ви е в подем

Сигурна съм, че дори няма да погледнете назад, щом прекрачите прага на годината. А през есента на 2016 -та вече ще сте забравили за преживяното преди това. За мнозина от представителите на знака тя започва с промени и то точна там и такива, от каквито те се нуждаят. Първите новости ще са на работното място. Не очаквайте обичайните размествания. Новостите трябва да са нещо повече от смяна в работния ритъм или на служебното бюро. Настоявам на това, тъй като се намесва революционерът Уран /Уран попада в лупичката/. Планетата ще извади от обичайните релси и семейно-партньорско-домашните отношения през пролетта, а лятото ще ви позволи да направите всичко, което желаете или сте замислили. Може би, ще се започне с един козметичен ремонт, но докъде ще се стигне? Добрите новини за кариерата ви, а и за материалното ви положение идват с появата на Юпитер /Юпитер попада в лупичката/ в знака на Дева. Т.е., вие можете да ги очаквате след септември. Е, не е чак толкова далеч, нали!

Скорпион

Погрижете се за здравето

Бързо ще се ориентирате в обстановката и ще отчетете, че сте по-енергични и дейни от преди и че имате повече сила и воля за претворяване на проектите си в практиката. Дори да не се постила пред вас червен килим от благоприятни обстоятелства, то поне липсват препятствията по пътя ви и вие може да си отдъхнете без да се оглеждате за неканени сюрпризи. Пролетта е подходящото време да се погрижите за кондицията и здравето си. Няма да сте далеч от мисълта да потърсите развлечения, забавление, а защо не и отмора в света на музиката, на театралното изкуство. Чрез този досег и допир до изкуството ще се отърсите от вътрешното напрежение, натрупано през предходните години. След септември Плутон и Юпитер /Плутон и Юпитер застават в лупичката/ ще се състезават кой да ви покаже верния път за постигането на успех в работата, за издигане в кариерата. Домашните дела не правят изключение, защото никой от близкото ви обкръжение не само не смее да застане на пътя ви, да прекърши хатъра ви, камо ли да си помисли да се конфронтира с вас. Оценете по достойнство ситуацията.

Стрелец

Финансов комфорт

Продължавате напред. 2016 е готова да ви подпомогне в преподреждане на приоритетите. Разбирайте, че така ви помага да успеете. На моменти успехът ви ще е повече от красноречив -ново работно място, нов, или първи важен ангажимент, които ще прославят името ви. Може би така описаната картина ви звучи познато. Вероятно е така, тъй като още през предходната година те имаха подобни благоприятни възможности. Най-после дойде ред да действат на последните дати от знака ви /родените от 10 до 22 декември/. След началото на септември и до средата на ноември, нова вълна с идеи отваря нови перспективи и грабва ума ви. Те ще са пряко свързани с участието на Марс /Марс попада в лупичката/ в живота ви, което може да се определи като знак за подобряване на материалното и финансовото ви положение. Толкова отдавна ви се искаше да си кажете - най-после успях. Сега ви се предлага възможност да оцените реалистично върху какво стъпвате. Набележете следващата си цел.

Козирог

Не сваляйте гарда

Оглеждайте се. Стойте на позиция, не оставяйте дълго работата и работното си място без вашето активно присъствие. Звездните обстоятелства през годината са добри, но вие сте в състояние с усилия и целенасочени действия да ги направите още по-добри. Присъствието на планетата Юпитер в знака на Дева /Юпитер и Дева попадат в лупичката/ след септември ще даде тласък на живота ви. Вие ще го харесате, ще го приемате и ще решите да съучаствате в предложенията, които получавате без да се измъчвате от предходните страхове. Искам да ви подскажа, че във възможностите ви е да изведете до успешен край започнатото. Нищо важно няма да се случва без вашето участие. В края на година мнозина ще се поздравят с резултати и успехи именно, защото далновидно са се възпрели "да натискат обстоятелствата", но и не са позволили животът да минава покрай тях, докато те се занимават с дребнотемие.

Водолей

Чакат ви изненади

Предстои ви много интересна година. Вие ще сте в състояние да запазите онова, което харесвате в живота си и едновременно да го доразвиете по начин, който смятате, че му приляга. Така ще живеете със сигурността на постигнатото и с предизвикателството на новото, което предстои да откриете. Постигането на хармония в присъствието на тези елементи, в преливането на старо и ново, е вашата основна задача. С нея ще се справят първи до края на пролетта родените през януари. След едно неподредено и амбициозно лято /намерения за домашни промени, пътувания, смяна на работно място/ идва есента със своя потенциал за творчески дейности и планове. Юпитер от знака на Дева /Юпитер и Дева в лупичката/ отваря ума ви и му предоставя простор. Вие сте далновидни в работата си и интуитивно-предвидливи в личния живот. Имате подход, който подсказва на околните, че няма да им позволите да ви ограничават, защото вие осъзнавате по-добре кое и докъде е допустимо.

Риби

Шансът е с вас

Не мислете, че сте постигнали всичко и че повече няма какво да очаквате. Годината пред вас е на изненадите, но не на онези, които изскачат, когато обелим шоколадовото яйце. Изненадите са част от вашето поведение. В момента, когато околните смятат, че вече сте изчерпили ресурса си, вие ще направите нещо немислимо, непредвидено и ще обърнете хода на процесите. В първия момент и вие няма да сте наясно дали това е за добро, но след като вече сте поели по този път, остава да откриете, че именно него сте търсили. Със специални моменти ще изобилстват дните от есента и тези преди края на годината: тогава Юпитер /Юпитер попада в лупичката/ се явява в ролята на провокатор, който не търпи отказ, но и предлага възможности, варианти как осъзнато да подобрите своето материално и финансово положение. Не пропускайте шанса, които той ви предоставя и запретнете ръкави. Подходящото време за активна дейност и професионални начинания е от януари до септември 2016-та.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай