10:50 ч.

25.07.16

1 мин.

2618

5

0

ЕС не иска Турция, ако върне смъртното наказание

от редактор Диана Зайкова |

ЕС не иска Турция, ако върне смъртното наказание

Турция не е в позиция да стане член на Европейския съюз скоро. Всички преговори за присъединяването ще бъдат прекратени незабавно, ако  страната върне смъртното наказание. Това заяви председателят на ЕК Жан-Клод Юнкер. 


Турските власти отстраниха, задържаха или поставиха под разследване повече от 60 000 войници, полицаи,  учители, граждани след провалилия се военен преврат, припомня Ройтерс. След опита за метеж правителството заговори за връщане на смъртното наказание. 


"Вярвам, че Труция - в настоящото си положение, не е в позиция да се присъедини към ЕС в скоро време, а дори и в по-дългосрочен период", заяви Юнкер пред телевизия France 2.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 19:26 · 26.07.2016
Само за смърното наказание ли г-н Юнкер,ами всички тези издевателства,които прави,за ЕС ли е ???
Потребител · 18:44 · 25.07.2016
Турция иска много, ама много в Европа, защото това е безкръвно завземане на територия. След 100 години тези резняци ще бъдат минимум 200 милиона повече от сега. те пращат радикалните бежанци да им проправят пътя, а след това ще ги избият заедно с останалите европейци
Потребител · 12:47 · 25.07.2016
Турция въобще не е Европа,то ние сме под въпрос точно какви сме с този манталитет в следствие на турско иго,та те!
Потребител · 12:08 · 25.07.2016
Аз не искам Турция и така/без смъртно наказание/ Ердоган така или иначе в момента избива без съд и присъда стотици!
BarakBaghdadi · 11:20 · 25.07.2016
Дебилните брюкселски зелки как не разбраха, че Турция не ще Европа, а я използва да външно и вътрешно политическите си игрички!?!?
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент