"Манчестър Юнайтед" дава нов шанс на Де Хеа

"Манчестър Юнайтед" дава нов шанс на Де Хеа | StandartNews.com

Давид де Хеа ще получи възможност да спечели обратно доверието на мениджъра на "Манчестър Юнайтед" Луис ван Гаал, пишат британските медии. Това може да стане, ако испанецът се съгласи до подпише нов договор.

Вратарят попадна в списъка на тима за Шампионска лига, а колебливите намеси на Серхио Ромеро срещу "Суонзи" са дали допълнителен тласък на шансовете му отново да се появи под рамката на вратата.

В Испания смятат, че Де Хеа е готов да поднови настоящото си споразумение с "Манчестър Юнайтед", след като трансферът на стража на "червените дяволи" в "Реал" (Мадрид) пропадна в последните минути на трансферния прозорец. Ако това стане факт, испанският национал ще бъде най-скъпоплатеният вратар в света.

Де Хеа не е взимал участие в официален мач за "червените дяволи" от месец май, когато получи травма срещу "Арсенал" в предпоследния кръг от Висшата лига. От началото на новия сезон роденият в Мадрид вратар е замразен на трибуните на "Олд Трафорд", след като Ван Гаал обяви, че "главата му е другаде".

Междувременно мениджърът на "Манчестър Юнайтед" бе обвинен от четвъртия вратар Сам Джонстън, че не е получил достатъчно внимание както от него, така и от скаутите на клуба. Джонстън прекара втората половина на миналия сезон под наем в "Престън" и помогна на отбора си за промоция в Чемпиъншип. Юношата на тима бе пред ново отдаване под наем през лятото, но до негово преотстъпване не се стигна и това вбеси младежът още повече.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай