Диего Коща тормозел с порно комшиите

Диего Коща тормозел с порно комшиите | StandartNews.com

Авторитетното английско издание "Independent" публикува интересни откъси от биографичната книга за голаджията на "Челси" Диего Коща. Написаната от испанския журналист Фран Гийен "Диего Коща: Изкуството на войната" проследява историята на футболиста от родния му Лагарто до висините на европейския футбол.

През 2006 г. нападателят подписва с португалския "Брага", а година след това бива купен от "Атлетико" M. Тогавашният футболен директор на "дюшекчиите" Хесус Гарсия Питарх споделя за трудностите при избор на правилен клуб, в който да пратят Диего под наем. "Казах му, че няма начин да го пратя в "Малага". Всичко, което ми хрумваше e как той се скъсва да купонясва на Коста Дел Сол. Нямаше как да отиде там", призна бившият шеф на мадридчани. Футболният директор на "Албасете" Максимо Ернандес разказва за впечатленията си от бразилския голаджия и за престоя му под наем през сезон 2008-09 в клуба. "Диего пристигна с доста големи обърквания при нас. Той си нямаше и понятие, че Албасете не се намира на брега и, следователно, няма плаж. Другият проблем беше, че той считаше, че е пристигнал в някой футболен гранд". Висенте Фере де ла Роса, администратор в същия клуб, споделя за проблемите на тарана с тогавашните му съседи. "Веднъж той и приятелите му гледаха порно. В крайна сметка една съседка слезе и ги помоли да намалят звука, а Диего й отговори "Какъв е проблемът ? Не харесваш ли да правиш любов?". Бившият съотборник на испанския национал в "Атлетико" Пауло Асунсао разказва за трагичната смърт на кучето на скандалния нападател. "Той донесе йоркширския си териер в Мадрид. Веднъж, когато паркирал не усетил, че кучето е зад колата и го прегазил. Това го съкруши и той изпадна в депресия за един месец. Веднъж го попитах какво има, а той ми отговори "Не мога да повярвам. Прегазих кучето си. То излезе да ме посрещне, когато се прибирах, а аз не го видях и минах през него".

През 2010 г. Коща се присъединил към предсезонната подготовка на "Атлетико" със закъснение и наднормено тегло. Оправдание му ? "Обвинявайте майка ми. Тя готви твърде добре".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай