Дерменджиев: Отборът игра добре

Дерменджиев: Отборът игра добре | StandartNews.com

Букурещ. "Отборът игра добре. И в двете полувремена имахме възможности да вкараме гол. Съжалявам, че три минути преди края Стяуа поведе с 1:0. Аз още в началото казах, че Стяуа може да бъде отстранен". Това заяви наставникът на "Лудогорец" Георги Дерменджиев след като снощи момчетата му паднаха от румънския отбор.

"Ще направим всичко възможно да ги елиминираме. Противникът има доста слаби страни, имахме няколко влизания в предни позиции, но ни трябваше малко по-добра завършваща фаза. Това са мачове на надхитряне, а не на надиграване. Трябва да имаш добър резултат, за да успееш", продължи той.

"Основният проблем за нас е този, че Стяуа също като нас обича да играе с топката и да я контролира. Имат някои футболисти, които държат топката в средата на терена и я подават добре напред. Ние трябва да се съумеем да се справим с това нещо. Поуките си остават за нас, виждаме ги и за втория мач ще коригираме някои неща. Когато те атакуват ще променим някои неща, както и обратното – когато ние атакуваме, трябва да изглеждаме различно", каза още наставникът.

"Един гол е абсолютно нормален. Може един гол да вкараме ние и мачът да започне от 0:0. Надяваме се стадионът да бъде пълен и феновете да помогнат на момчетата. Самите футболисти видяха каква е силата на Стяуа, видяха всички страни на съперника и в София мачът ще бъде по-различен". Така Дерменджиев отговори дали голът за Стяуа е важен.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай