Русев в любовeн квартет с Ирина

Русев в любовeн квартет с Ирина | StandartNews.com

Бившата на Роналдо предава Скалата заради българина

Григор Димитров и Мария Шарапова вече имат конкуренция за най-интересна двойка в България. Става въпрос за родния кечист Александър Русев и... бившата на Кристиано Роналдо - Ирина Шейк.

Тръгна слух, че именно тази любовна история ще бъде използвана, за да се задълбочи враждата между Русев и холивудската звезда Дуейн Джонсън - Скалата. Както е известно, вече на два пъти актьорът прецаква нашето момче в кеча. След раздялата между Ирина и звездата на "Реал" М пък се заговори, че Шейк е намерила нова любов, а именно - Скалата. Сценаристите са замислили Русев да "открадне" Шейк от Скалата, за да отмъсти и това да доведе до двубоя. Има твърдения и, че мачът на Кечмания в края на март ще бъде смесени двойки. Като партньор на Скалата ще е Ирина, а в ъгъла на Русев ще е мениджърката му Лана, за която се твърди, че също е хлътнала по нашия. Двубоят ще има и залог - ако Скалата загуби, то той повече няма да се бие във федерацията. Най-вероятният изход от мача е победа за Русев като Ирина Шейк да предаде Скалата.

Иначе мениджърката на Русев - Лана, зае престижното 25-о място в класация на сайта на WWE за най-красивите кечисти за всички времена.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай