Йорданов: Искаме да зарадваме феновете на БГ футбола

Йорданов: Искаме да зарадваме феновете на БГ футбола | StandartNews.com

Ивайло Йорданов говори пред медиите в Баня Лука преди утрешния мач от Лига Европа между "Берое" и "Радник" (Бийелина). Първият двубой завърши 0:0. Вижте какво е мнението на щаба на „Берое" преди мача. Спецът заяви, че старозагорци искат да зарадват всички феновете на българския фубтол.

"Идваме след турнирен резултат 0:0. Утре ще се постараем нашия отбор да покаже всичко, което не можа в първата среща. Надявам се всички играчи да бъдат максимално концентрирани от първата до последната минута, защото представляват не само „Берое" (Стара Загора), а България и ние искаме да зарадваме всички футбола в цялата страна", каза Йорданов.

"Не мисля, че "Берое" е имал късмет първия мач. Ние разузнахме много добре отбора на "Радник". Гледахме техни мачове от първенството, знаехме с какво разполагат и какъв стил изповядват", обясни той.

"Не мога да вляза в главата на старши треньора на "Радник". Ние искаме да покажем нашата игра и ако го направим ще продължим напред", допълни треньорът.

"Наистина контузиите са част от играта. Благодарение на един играч на "Радник" имаме човек със счупен нос. В последния момент ще се реши дали ще може да вземе участие в мача. Става дума за Христофор Хубчев", каза специалистът.

"Треньорския щаб ще реши утре преди мача какъв ще е състава. Тогава ще разберете и какъв ще е състава за мача", завърши той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай