Швейцарец четка "Лудогорец" в Испания

Швейцарец четка "Лудогорец" в Испания | StandartNews.com

Шампионите разпускат с разходка сред маймунки

Треньорът на "Спартак" М Мурат Якин засипа "Лудогорец" с похвали пред пратениците на руските медии в Испания. Там грандът от Москва загуби 2:3 от шампионите. За родния тим се разписаха Абало (12), Жоао Карлос (64-автогол) и Кишада (86). В 42-ата минута бяха изгонени двама играчи на "Лудогорец". Кайсара видя червен картон за груб фаул, а в последвалата разправия такъв получи и Светослав Дяков.

"Играхме срещу силен отбор, а освен това "Лудогорец" се намира и в добра форма. Неслучайно играха в Шампионската лига", обяви Мурат Якин. Швейцарецът спря през лятото на 2013 г. "орлите" за турнира на богатите с "Базел". "Мен ме притеснява, че не можахме да удържим, след като поведохме 2:1. Нормално е да има по-твърди влизания в такъв мач, все пак това са клубове от различни страни. А и затова избираме такива съперници. Бях запознат със стила на "Лудогорец". Ако искаме да играем на високо ниво, трябва да свикваме и да противодействаме на такива противници", каза още Якин.

Георги Дерменджиев заяви, че ще разговаря с играчи, за да не изпускат нервите си като Кайсара и Дяков. "Това не бива да се случва във важен мач", отсече треньорът. "Доволен съм, но дотук мисля, че сме готови на 60-70%", добави треньорът на "Лудогорец".

В неделя шампионите разпуснаха с превърналата се вече традиционна за тях разходка до Гибралтар. Там "орлите" се радваха отново на голямата атракция - маймунките маготи, които живеят на свобода.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай