Поляци разкриха "Славия" с 2:1

Поляци разкриха "Славия" с 2:1 | StandartNews.com

Уредиха Венци с возило, френски рапър дойде на проби

"Славия" допусна загуба с 1:2 от седмия в полското първенство "Заглебие" (Любин). Контролата се игра се игра в Турция. За "белите" точен бе Георги Йомов. Внукът на легендата на "Левски" - Тодор Барзов изравни резултата малко преди почивката.
Контролата бе изгледана от националния селекционер Ивайло Петев и асистента му Алекси Желязков. Президентът на "Славия" Венци Стефанов също изгледа проверката. Те се бяха настанили на пластмасови столчета до тъчлинията. Преди двубоя той бе удостоен с голямо внимание от страна на домакините на лагера на „белите" в турския курорт Алания. За него бе определен специален автомобил, който е облепен с гербове на клуба.

"Да, взимаме Борислав Балджийски", потвърди Стефанов информациите, че ще прибере натирения от "Монтана" играч. Към "Огоста" пък ще замина Петър Атанасов. "Русофил съм, затова взех Тарханов на работа. На "Славия" приляга да играе в Европа, а треньорът е точният човек за нашия отбор. Той е човекът, който може да ни изведе до там", сподели Стефанов пред "Гонг". Венци коментира и темата около идеята на колегите му от изпълкома на БФС за създаване на Висша лига. Стефанов беше лаконичен: "Каква Висша лига, какви пет лева", допълни той.

Треньорът на "белите" Александър Тарханов пробва в двубоя изявите на френския халф Ален Муканза. 24-годишният футболист пристигна днес сутринта в хотела на "Славия".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай