На полувремето: "Лудогорец" удържа напора на "Реал" (Мадрид)

На полувремето: "Лудогорец" удържа напора на "Реал" (Мадрид) | StandartNews.com

София. "Лудогорец" и "Реал" (Мадрид) се оттеглиха при 1:1 на полувремето в мача от група "В" на Шампионската лига, който се играе на националния стадион "Васил Левски".

Лудогорец поведе с 1:0 с гол на Марселиньо в 6-та минута.

В 10-та Реал Мадрид получи правото да изпълни дузпа. Кристиано Роналдо стреля, но Владислав Стоянов спаси.

Гол на Кристиано Роналдо не бе зачетен в 14-та минута заради засада.

В 25-ата минута Роналдо изравни резултата след нова дузпа в полза на мадридчани.

За Лудогорец Дани Абало замени Върджил Мисиджан, а Абел Анисе отстъпи мястото си на Фабио Ешпиньо. В състава на Реал (Мадрид) най-голямо впечатление прави появата на Чичарито за сметка на Карим Бензема, а младите Иска и Ияраменди заместват Тони Кроос и звездата Хамес Родригес. В състава на Реал блестят имената на суперзвездите Кристиано Роналдо и Гарет Бейл.

Попадението за "орлите" реализира Марселиньо в 7-ата минута. Бразилецът се разписа с глава след центриране отляво. В 11-ата минута Йордан Минев събори Чичарито в наказателното поле и реферът отсъди дузпа. Зад топката застана Роналдо, който стреля в ъгъла, но Владислав Стоянов показа класа и спаси.

В 22-ата минута главният съдия отсъди втора дузпа за гостите, след като Роналдо падна в наказателното поле и шотландецът посочи бялата точка. Този път португалецът бе точен - 1:1.

В 30-ата минута българският шампион имаше отлична възможност да отбележи втори гол. Михаил Александров излезе на чиста позиция и стреля, но Икер Касийяс спаси.

Преди това Моци отправи опасен изстрел с глава след центриране на Фабио Ешпиньо, но румънецът не намери целта.

В 42-ата минута необезпокояван от 10 метра Чичарито за радост на българите не успя да уцели вратата.

В самия край на първата част Марселиньо изведе Роман Безяк сам срещу вратаря. Нападателят го преодоля и прати кълбото в мрежата. Голът обаче не бе зачетен заради засада.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай