Жена се самоуби в парк "Кайлъка"

Жена се самоуби в парк "Кайлъка" | StandartNews.com

Плевен. 48-годишна жена се самоуби със скок от скалите в парка Кайлъка край Плевен. Даниела Игнатова работела като сервитьорка, но парите не й стигали да покрива дълговете си. Според нейни познати имала сериозни финансови проблеми и не можела да изплаща кредита си. В последно време започнали да я притесняват събирачи на дългове.

Даниела е открита мъртва от случаен минувач под останките на старата парашутна кула. Тя бе демонтирана преди години, тъй като се използваше тъкмо за самоубийства. При огледа на тялото е открита бележка до безработния й съпруг.

"Извинявай Слънчо, че те предадох", било посланието на Даниела. След полицейския оглед по трупа на жената не са установени следи от насилие. Разследващите са категорични, че е скочила сама и е целяла смъртта си. Жената е направила съдбовната стъпка от отчаяние, разкриха следователите.

Самоубийцата оставя сирак едно дете. Приживе Даниела е позната като любител на бързите скорости и моторите. Същият ден в Плевен бе открит и втори труп. Този път тялото е на 56-годишния Илия Лилов. Намерен е под мост в индустриалната част на града, издъхнал в шахта до жп прелез край ТЕЦ-а. Очевидно несретникът, който е с криминални регистрации, се е криел там на топло, коментираха полицаи. При него също няма данни за насилие.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай