Задържаха мъж за серия въоръжени грабежи от игрални зали и казина

Задържаха мъж за серия въоръжени грабежи от игрални зали и казина | StandartNews.com

Пазарджик. Полицията в Пазарджик задържа мъж за серия от въоръжени грабежи на територията на града. Това съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Пазарджик.

Три случая на въоръжени грабежи от игрални зали и казина в Пазарджик са установени само през ноември и декември миналата година. Престъпленията са извършени по идентичен начин. Въоръжен и маскиран мъж прониквал в малките часове на нощта в игралните зали, заплашвал с пистолет служителите и ги принуждавал да му дадат оборота.

При трите посегателства общо отмъкнатите суми били в размер на над 6000 лева.

Извършителят е бил засечен и заловен в района на здравно заведение в Пазарджик на 23 януари, уточниха от полицията. 43-годишният мъж е от Пазарджик, неизвестен до момента на МВР. Той е задържан за срок от 24 часа, а Районната прокуратура в областния град удължила ареста му със 72 часа. Внесено е искане в Районния съд за налагане на най-тежката мярка за неотклонение- „задържане под стража".

Мъжът е направил пълни самопризнания за извършените от него въоръжени грабежи на територията на Пазарджик. Работата по случая продължава.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай