Юрист ще командва в Пиринско

Юрист ще командва в Пиринско | StandartNews.com

Благоевград. Бивш заместник областен управител стана губернатор на Пиринския край. Бисер Михайлов е новият областен управител с решение на правителството. Той ще смени на поста назначения от служебния кабинет на Близнашки Димитър Димитров, който бе начело на областта само 3 месеца.

През месец юни миналата година Бисер Михайлов пое временно ръководството на областната управа, след като с решение на Министерския съвет бе освободен тогавашният губернатор Костадин Хаджигаев. По-късно той също бе освободен от заеманата длъжност. Почти веднага обаче стана изпълнителен директор на строителна фирма в Благоевград. По професия е юрист, завършил е право в Югозападния университет „Неофит Рилски".

„Нека всичко стане ясно черно на бяло, за да коментирам по-обстойно. Засега само ще кажа, че за мен екипната работа е приоритет. Само добрите отношения в колектива могат да осигурят постигането на високи резултати", заяви Михайлов.

Той не се притеснява от новото предизвикателство, тъй като има зад гърба си пълен 4-годишен мандат като заместник-управител. Наясно е с естеството на работата, със задълженията и проблемите.

Съпругата му Диана Василева е адвокат, член е на благоевградската адвокатска колегия. Съпрузите се радват на двама синове – големият е пети курс в Югозападния университет, а малкият е първокласник.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай