Старозагорският губернатор е фен на бойното самбо

Старозагорският губернатор е фен на бойното самбо | StandartNews.com

Стара Загора. Новият старозагорски губернатор Георги Ранов е запален фен на бойното самбо. „Като ученик тренирах при покойния Недьо Ранчев, но за съжаление след това в университета не продължих да практикувам този мъжки спорт", съжалява Георги. Той обаче запазва това си увлечение и сега е репубрикански съдия по самбо, макар че рядко му остава врема да съдийства. Георги е сред най-запалените футболисти в местния парламент на старозагорци и често облича зелената фланелка на общинския тим.

Петдесет и шест годишният заралия е завършил Минногеоложкия университет, специалност електротехника. Има навъртян повече от 20 години стаж в комплекса „Марица-изток" на различни позиции – от дежурен инженер до началник смяна и участък. В професионалния си портфейл Ранов има и двегодишна специализация по бизнес управление и мениджмънт във вуза, който е завършил. В послените години е в частния сектор и се занимава основно с подготовката на европроекти.

В синята партия е от зората на демокрацията, а от 4 години Георги Ранов е общински лидер на СДС и зам.-шеф на областното ръководство на сините.


Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай