Съдят мъж за нападение с нож на бившата му жена

Мусомища

Съдят мъж за нападение с нож на бившата му жена | StandartNews.com

Георги Б. от гоцеделчевското село Мусомища ще застане на подсъдимата скамейка в Окръжен съд – Благоевград. Държавното обвинение внесе обвинителен акт срещу него за опит на 18 октомври миналата година около 05.20 часа в същото село умишлено да умъртви бившата си жена Калинка Бабанова.

На автобусната спирка в населеното място той й нанесъл удари с нож, причинил й прободна рана в корема и 5 рани в областта на лявата ръка. Вследствие на наръгванията е имало временна опасност за живота на бившата му съпруга. След престъплението, станало пред десетки очевидци, които чакали автобуса, извършителят се укри от полицията. Касапинът бе задържан два дни по-късно от полицейски служители.

Георги признал, че бил пиян, когато за пореден път вдигнал скандал на бившата си жена, с която са разделени от 4 години.

Той нападнал 52-годишната Калинка, докато тя чакала рейс да отиде на работа в Гоце Делчев. Наръгал я няколко пъти и я зарязал в локва кръв. Пострадалата бе откарана с линейка в болница "Иван Скендеров" в Гоце Делчев, с реална опасност за живота. Настанена бе за лечение в реанимация.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай