Пребиха бивш шеф на РДНСК заради силна музика

Пребиха бивш шеф на РДНСК заради силна музика | StandartNews.com

Бургас. Битов скандал между комшии завърши с жесток побой в центъра на Бургас. Бившият шеф на РДНСК в морския град Милен Ненчев и съпругата му са били нападнати в собственото им жилище миналата нощ, съобщи самият Ненчев. Той разкри, че семейството му е било нападнато от съседа им Васил Русев, който живее над тях.

"Беше около 23,30 часа, когато Русев и жена му започнаха да блъскат по вратата ни. В продължение на 15 минути я удряха с шутове и юмруци, накрая я изкъртиха и нахлуха в дома ни. Бяхме цялото семейство, заедно с двете ни деца. Те са на 14 години и на 1,8 години. Без да кажат нищо, започнаха да ни бият. Ние се отбранявахме, доколкото можехме, но този човек е огромен, поне 1,90 висок и тежи 130 кг", оплака се Ненчев. Техни съседи, станали свидетели на саморазправата, се опитали да усмирят Русеви, а след като не успели, повикали полиция. Според Ненчев същата вечер той е нямал никакви разправии с Васил. От 4 години обаче били в непрестанни драми. Карали се заради шумните купони и силната музика, която ехтяла всяка нощ от апартамента на Русеви.

"Вярно е, че имаме проблеми, подал съм много жалби в полицията, всички са наясно с проблема, но досега подобни ексцесии и боища не са се случвали. Пред жилището ми има охранителна камера, която е заснела влизането с взлом. От записа се вижда как той нанася точно 18 ритника по вратата докато я изкърти", разказа още Милен Ненчев. След среднощния побой двамата комшии са били отведени в полицията за показания. Близки на Васил Русев обаче твърдят, че мелето имало продължение. Призори Васил бил нападнат и пребит от трима души и в момента лежал в болница. Колата на съпругата му пък осъмнала натрошена. "Не знам дали някой го е бил, аз от снощи не съм го виждал. Пък и не мога да нося никаква отговорност кой и защо може да го е бил", лаконично коментира Ненчев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай