17:25 ч.

01.06.16

1 мин.

428

0

0
Община Сандански с нов сайт

Теглят документи от интернет


От 1 юни общинска администрация – Сандански има нова официална страница в интернет. Адресът се запазва същият - www.sandanskibg.com. Уеб страницата е с изцяло нова и модерна визия. Всеки потребител ще бъде максимално улеснен от новата структура на сайта. За удобство на потребителите в него има възможност за изтегляне на документи и заявления за всички предоставяни от общината административни услуги. Новият сайт дава възможност за онлайн деловодна справка, справка за финансовото състояние на физическо/юридическо лице, както и даване на мнения и предложения и подаване на сигнал за корупция.


Публикувана е пълна информация за община Сандански, общински съвет, населени места, проекти, съобщения, заповеди и актуални новини. Новият сайт изцяло е съобразен с всички нормативни изисквания за прозрачност и улеснение на гражданите. Информацията, която всеки желаещ иска да получи, е предоставена по удобен и лесен начин и в синхрон с повишената нужда от информация и достъп до административни услуги.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент