Някои части на столицата без вода в сряда

Някои части на столицата без вода в сряда | StandartNews.com

Части от столицата ще останат без вода в сряда. Това съобщиха от пресцентъра на "Софийска вода". За изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод по ул. „Татарски път" кв. „Бусманци", се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на компанията, живеещи в района на ул. „Ген. Гурко" , ул. „Асен Игнатов", ул. „Родината", ул. „Татарски път". Ако ремонтът продължи над 12 часа, от компанията ще осигурят водоноска на ул. „Ген. Гурко" ъгъла с ул. „Просвета".

Вижте къде още няма да има водоподаване: 

Във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Майор Димитър Думбалаков" жк. „Триъгълника Надежда", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на 25 ноември на клиентите, живеещи на ул. „Захари Стоянов", ул. „Мрамор", бул. „Ломско шосе", ул. „Виолетка", ул. „Стефансон". Ако ремонтът продължи над 12 часа, от компанията ще осигурят водоноска на ул. „Майор Димитър Думбалов" ъгъла с ул. „Иван Мърквичка".

Заради подмяна на спирателен кран на ул. „Явор" кв. „Княжево", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на 25 ноември на клиентите, живеещи на ул. „Къпина", ул. „Горска теменуга", ул. „Явор", ул. „Витошки бор". Ако ремонтът продължи над 12 часа, от компанията ще осигурят водоноска на ул. „Изгрев" №6.

Поради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Полувраг" с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 12:00 часа на 25 ноември на клиентите, живеещи на ул. „Полувраг", ул. „Блазна", ул. „Караджин". Ако ремонтът продължи над 12 часа, от компанията ще осигурят водоноска на ул. „Полувраг" ъгъла с ул. „Васил Левски".

В сряда, 25 ноември, заради монтаж на спирателен кран на ул. „Витошко лале" с. Бистрица, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите, живеещи на ул. „Чипровица", ул. „Зорница", ул. „Пчеларска", ул. „Вечерница", ул."Витошко лале". Ако ремонтът продължи над 12 часа, от компанията ще осигурят водоноска на ул. „Витошко лале" ъгъла с ул. „Ивайло".

Заради разкриване и диагностика на уличен водопровод на ул. „Емилиян Станев" кв. „Кръстова вада", се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 часа на 25 ноември на клиентите, живеещи по ул. „Емилиян Станев" от №83 до №89, от №84 до №86 и по ул. „Ген. Иван Колев" от №40 до №48. Ако ремонтът продължи над 12 часа, от компанията ще осигурят водоноска на ул. „Ген. Иван Колев" ъгъла с ул. „Д-р Борис Вълчев".

Поради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Виолета" с. Волуяк, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 15:30 часа на клиентите, живеещи в района на ул. „Виолета", ул. „Росна китка", ул. „Божур", ул. „Лале". Ако ремонтът продължи над 12 часа, от компанията ще осигурят водоноска на ул. „Виолета" ъгъла с ул. „Гергина".

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай