Мариус Куркински вдигна на крака Разлог

Мариус Куркински вдигна на крака Разлог | StandartNews.com

С бурни аплодисменти и с много цветя Разлог благодари на феноменалния Мариус Куркински, който изигра своя спектакъл „Юбилей" по А. П. Чехов. Той влезе в образа на възрастен комедиен актьор в петък вечерта по време на Театралните празници „Звездите на театъра".

В края на постановката получи признанието и любовта на публиката. Уикендът Разлог посреща със спектаклите „В полите на Витоша" и „Секс комедия в лятна нощ." Тази вечер зрителите ще аплодират актьорите от „В полите на Витоша" от П. К. Яворов. Режисьорът Красимир Спасов поставя Радина Кърджилова и Веселин Анчев в ролите на красивата и богата Мила Драгоданоглу и адвоката Христо Христофоров. Любовта им е страстна и обречена. В неделната вечер Разлог ще се смее с постановката „Секс комедия в лятна нощ" на режисьора Юрий Дачев. Симпатичните и забавни актьори Мартина Вачкова, Атанас Атанасов, Стефан Цирков,Стелиян Николов,Станислава Николава, Иванка Шекерова, Константин Соколов ще бъдат увлечени от реални и въображаеми любовни трепети.

Театралните празници „Звездите на театъра" продължават до 30 юни. Организират се от община Разлог и Нона Йотова за четвърта поредна година.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай