14:07 ч.

14.05.13

1 мин.

700

2

0

Кърджали предоставя ксероксите от вота на училища

от Ирина Ангелова |

Кърджали предоставя ксероксите от вота на училища

Кърджали. 141-те ксероксни машини, предоставени на СИК в община Кърджали за вота на 12 май, ще бъдат дадени за ползване на училища, детски градини, читалища и социални заведения, съобщи секретарят на общината Сезгин Бекир. Ще бъдат изпратени писма, в които общинска администрация ще поиска информация дали тези институции имат нужда от ксеркос.


„Скъпи са за подръжка и трябва да бъдат използвани. Предназначението на устройствата е такова, че трябва да са в експлоатация непрекъснато, тъй като са мастилено-струйни. Условието, при което ще се предоставят е при следващите избори да ни бъдат върнати отново за ползване", уточни още Бекир.


В момента копирната техника от изборите се съхранява в сградата на общинска администрация. Днес един цветен ксерокс получи СОУ"Отец Паисий" в областния град. До края на май останалите ксерокси ще бъдат дадени и на други училища, детски заведения и читалища за ползване. От общината Кърджали уточниха, че единствено в 1-2 СИК е имало проблем с копирната техника в деня на избора, но след намеса на технически лица, работата е продължила нормално.Само една политическа партия е сигнализирала, че не е получила копия от изборните протоколи в част от секциите.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 15:07 · 14.05.2013
Полека! След два месеца ще ви потрябвят.
Потребител · 14:13 · 14.05.2013
не бързайте толкова - може да се окаже че и ксероксите са "веществени доказателства" за Цацаров ! Просто Мая Манолова и Станишев не са се сетили още ...
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент