Хиляди меломани в Банско на уникален фестивал

Хиляди меломани в Банско на уникален фестивал | StandartNews.com

Хотелиерите свалиха цените на нощувките за шоуто

Трескава подготовка кипи в курорта Банско за Международния фестивал „Bansko Beat – Music Experience", който ще разтърси Пирин планина от петък до неделя. Общината преди седмица обяви, че входът за феновете на музиката е свободен. Уникалното за страната ни шоу ще се проведе на площада в града. Колко високо, ярко и красиво могат да светят звездите ще видят не само жителите на курорта и региона, но и много гости от страната и чужбина. „Правят се доста резервации от меломаните за този фестивал, обаждат се от цяла България и от съседни страни. Това са предимно хора на възраст от 25 до 40 години, които са и най-добрите клиенти. Специално за музикалното събитие доста колеги свалиха цените на нощувките с 10-20%. В тризвездните хотели нощувка и закуска струват не повече от 30 лева, а в четиризвездните комплекси същата услуга е между 40 и 50 лева", заяви председателят на Туристическата асоциация в Банско Мариана Спасова. Очакванията са, че близо 5000 меломани ще купонясват в двете фестивални вечери, а през деня за тях хотелиерите предвиждат леки преходи в Пирин планина и тежки софри на пикник в гората.

Курортът пък ще е сцена на страхотна музикална среща. Участниците ще разтърсят Пирин с мощен ритъм, поп, арт рок, R & B и много адреналин. Ярка музикална „заря" от изпълнители ще озари двете фестивални нощи - James Arthur, Mo 'Kalamity and The Wizards, откритието на фестивала Little Dragon, Mo' Horizons, Sam Feldt, Shawn Lee's Ping Pong Orchestra, Dj DESY & Mr. Vagabond, Миленита, Sensimillianz и Selector Rosen. Водещ на събитието ще бъде Поли Генова.
Организатор на фестивала е „Бохемия ентъртейнмънт", с подкрепата на община Банско. Те гарантират много добър саунд и зона за забавления, входът за които е напълно свободен. Ще има и отделна секция за маниаците на играта „Beer Pong". Те ще покажат как да се потопим в надпреварата с професионализъм, желание и кехлибарена течност. Състезания, надиграване и купища награди очакват публиката на 10 и 11 юли.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай