Фандъкова издаде заповед за обезопасяване на строителните обекти

Фандъкова издаде заповед за обезопасяване на строителните обекти | StandartNews.com

Във връзка с усложнената обстановка в столицата, вследствие на силния вятър, кметът на София Йорданка Фандъкова издаде заповед, с която нарежда на собствениците на имоти, върху които се извършва строителство, както и на фирмите, осъществяващи външна реклама да предприемат всички действия по обезопасяване на своите обекти. Това съобщиха от пресцентъра на Столична община.

Кметът Йорданка Фандъкова възложи и на екипите на пожарната служба, аварийно спасителното – звено, Столичния инспекторат и дирекция „Зелена система" да предприемат всички необходими действия по отстраняване на опасни елементи и паднали дървета от пътните платна и тротоарите. В работата се включват екипи на експлоатационните дружества и фирмите, ангажирани с почистването, поддръжката на зелената система и премахването на опасни дървета.

Продължава и работата по възстановяване на осветлението по ул. „ Любляна", ул. „Боряна" , ул. „Иван Радоев" , ул. „Маньово бърдо" и други в район „ Овча купел" 1, където са и най-сериозните проблеми от вятъра.
Призоваваме гражданите да са внимателни при предвижването си в града.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай