Джип се натресе в регионалната библиотека в Сливен

Джип се натресе в регионалната библиотека в Сливен | StandartNews.com

Джип БМВ се натресе в детския отдел на регионалната библиотека в Сливен. Мощен джип марка БМВ изпочупи стъклата на новопостроения детски отдел към сливенската регионална библиотека.

Инцидентът е станал в 5,15 часа сутринта на 22 март, но не бе съобщен от полицията в Сливен. Водачът е карал с 1,16 промила алкохол в кръвта, което е под 1,2 промила и означава, че подлежи само на административна, а не на наказателна санкция, затова произшествието не фигурира в бюлетина, обясниха от МВР-Сливен.

Стана ясно, че зад волана на мощния джип е стоял 24-годишният Димитър Й., който само два дни по-рано е получил книжката си, която му била 6 месеца отнета заради шофиране в нетрезво състояние. Този път Димитър не е представил свидетелството си за правоуправление пред служителите на КАТ и документът е обявен за отнемане в системата на МВР, обясниха от полицията. Зам.-кметът на Сливен Иван Манчев каза, че е възможно общината да сложи ограждения около библиотеката. На този етап обаче така наречените "легнали полицаи" не се предвиждат, обясни Манчев. Георги Мангинов

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай