Части от столицата без вода на 1 юли

Части от столицата без вода на 1 юли | StandartNews.com

Части от столицата ще останат без вода на 1 юли (сряда). Това съобщиха от пресцентъра на "Софийска вода". На тази дата, във връзка с изпълнение на инвестиционен проект в жк. „Лозенец", ул. „Горски пътник" се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

ул. „Горски пътник" от ул. „Богатица" до ул. „Милевска планина";

ул. „Милевска планина" от ул. „Горски пътник" до ул. „Бунтовник".

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата, уточниха от "Софийска вода".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Горски пътник" на кръстовището с ул. „Милевска планина".
След реализацията на тoзи инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода" живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 1 юли 2015 г. (сряда), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Маестро Атанасов", кв. „Драгалевци", се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района между:

ул. „Маестро Атанасов", ул. „Наум", ул. „Свети Горазд", ул. „Еловица", ул. „Момино венче", ул. „Вълшебно биле", ул. „Крайречна"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пл. „Цар Иван Александър".
На 1 юли 2015 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ръжана" в жк. „Надежда" 3 се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района между:

ул. „Ръжана" от ул. „222" до ул. „Христо Силянов"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ръжана" на кръстовището с ул. „Христо Силянов".

На 1 юли 2015 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение и спирателни кранове в с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

ул. „Пролетна", ул. „Караджин", ул. „Стадион", ул. „Блазна", ул. „Бреза", ул. „Половраг", ул. „Ибровица", ул. „Иван Пешев", ул. „Връх Острокап", ул. „Альовица", ул. „Заградена поляна", ул. „Борова гора".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Караджин" на кръстовището с ул. „Ибровица".

На 1 юли 2015 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение в кв. „Център", район Оборище, се налага спиране на водоподаването от 10:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

ул. „Росица" от ул. „Париж" до ул. „Дунав";

ул. „11-ти август" от ул. „Стара планина" до ул. „Росица".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Росица" на кръстовището с ул. „11-ти август".

На 1 юли 2015 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Софийска", с. Световрачане, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:

ул. „Софийска" от ул. „Здравец" до ул. „Цветна градина";

ул. „Миладин Цветков" от ул. „Софийска" до ул. „Железопътна".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Софийска" на кръстовището с ул. „Синчец", съобщиха още от концесионера.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай