Части от София остават без вода днес (ВИЖТЕ КЪДЕ)

Части от София остават без вода днес (ВИЖТЕ КЪДЕ) | StandartNews.com

„Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на водоснабдителното дружество. Във връзка с ремонт на уличен водопровод до бл. 706 жк. „Люлин" 7, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на бл. 701, бл. 702, бл. 703, бл. 704, бл. 706, бл. 734, бл. 735,бл. 738, бл. 740, бл. 741,бл. 742, бл. 743, бл. 744; по бул. „Джавахарал Неру" от ул. „Полк. Стоян Топузов" до бул. „Д-р Петър Дертлиев", ул. „Орион" №84, бул. „Царица Йоанна" №15, ул. 705. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Полк. Стоян Топузов" ъгъла с ул. „Майор Иванов".

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод в с. Войняговци , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на с. Войняговци. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Спортист" ъгъла с ул. „Стара планина". След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода" живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на бул. „Ботевградско шосе" кв. „Враждебна" , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи по бул. „Ботевградско шосе" от №485 до с. Долни Богров. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Ботевградско шосе"№485.

Във връзка с подмяна на водомерен възел на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви" жк. „Яворов" , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района по ул. „Черковна" от ул. „Султан тепе" до бул. „Ситняково". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:ул. „Черковна"№89.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай