Чакат американци на конгреса на Винената партия

Чакат американци на конгреса на Винената партия | StandartNews.com

Делегати от три континента – Европа, Азия и Деверна Америка, се очаква да присъстват на конгреса на Винената партия през декември. За най-високия партиен форум в град Симитли са поканени членове на уникалната организация от САЩ, Русия и Украйна, както и симпатизанти от Азия. Преди години дипломат от Виетнам се сдоби с членска карта.

„Няма друга такава партия като Винената. Тя хем е с принос към политическото многообразие в страната, хем политиката никога не е била и няма да е в дневния й ред. Нищо, че миналата година навършихме пълнолетие", твърди лидерът на организацията Иван Лулейски. Той и неговите съратници ще посрещнат и гости от съседните страни Гърция и Македония. Подготовката никак не е лека, но ще посрещнат подобаващо чуждите си събратя, когато дойдат на конгреса. Над 200 души ще присъстват на форума.

„Вече сме пълнолетни, но все така политиката не ни изкушава, макар да има наши симпатизанти на цели три континента. Аполитичността е нашата сила, това осмисля живота ни. Ние сме партия с ново мислене, носител сме на уникалната българска духовност, на човешката добрина и други добродетели. Девизът ни е: Чрез виното да забравим злото", споделя неизменният председател и идеолог на партията Иван Лулейски.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай