БСП с концерт в помощ на незрящ студент

БСП с концерт в помощ на незрящ студент | StandartNews.com

БСП - Благоевград организира благотворителен концерт в помощ на незрящ студент от Югозападния университет „Неофит Рилски". Средствата целят да подпомогнат оперативна интервенция, за която младежът има уверението на медицински лица, че ще се възвърне частично зрението му.

Социалисти в града апелират към благоевградчани да се включат в инициативата за подпомагане и събиране на средства. За да се изпълни мечтата на техния съгражданин да види светлината на деня. Концертът ще се състои днес в Регионален исторически музей – Благоевград от 16.00 ч.

Два часа по-рано делегация на българските социалисти в Европейския парламент ще открие Европейски информационен офис „Солидарност" в Благоевград. Той се намира на булевард „Св. св. Кирил и Методий" № 2. В откриването ще участват членовете на Европейския парламент от Групата на прогресивния алианс на социалистите и демократите Илияна Йотова и Георги Пирински.

Целта е да има връзка между жителите на Пиринско и представителите на БСП в европейския парламент. По време на приемни в офиса ще се изслушват граждани, които ще могат свободно да поставят своите проблеми, предложения и мнения.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай