"Бразилия" вече е шампион по футбол

"Бразилия" вече е шампион по футбол | StandartNews.com

Благоевград. С безапелационното 4:0 тимът на "Бразилия" се наложи във финалния мач от Великденския футболен турнир в симитлийското село Черниче. За втора поредна година се организира такава надпревара по инициатива на младежите в „Евросело 2012" на България.

В събота и неделя сили на терена премериха шест отбора. Младите момчета, мъже, а и ветерани футболисти, не се уплашиха от дъжда, изсипал се на този Великден. Мачовете се играха на селския стадион. Кметът на община Симитли Апостол Апостолов връчи купите на шампионите.

Веднага след като взеха трофеите, футболистите, фенове и професионалисти поискаха от градоначалника ново футболно игрище. Съществуващото в момента не е в много добро състояние, там не могат да се правят и инвестиции, тъй като към земята има реституционни претенции. Ново ще има в двора на училището. Местните и общинският кмет бяха единодушни, че там е най-подходящото място за инвестиция за модерно футболно игрище. Новият терен ще бъде с естествено тревно покритие. На него ще се играе следващият великденски турнир, обеща Апостолов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай