Бизнесменът, празнувал в Античния театър: Извинявам се, ще даря пари

Бизнесменът, празнувал в Античния театър: Извинявам се, ще даря пари | StandartNews.com

Бизнесменът Георги Самуилов, който доби популярност с шумното парти, което проведе в Античния театър в Пловдив, заяви в ефира на Нова телевизия, че се извинява за шумната музика като добави, че ще дари пари за подпомагане на театъра.

"Много съм изненадан от големия интерес на медиите. В събитието не виждам нищо нередно. Извинявам се за причиненото неудобство. Не сме направили нищо нередно", заяви Самуилов.

Той призна, че е наел Античния театър в Пловдив, за да отпразнува 50-годишния си юбилей и 25 години от създаването на фирмата си.

Бизнесменът поясни, че е имал разрешение от Общината да ползва съоръжението до 3 часа. :Мероприятието започна около 21 часа и завърши около 2:30 часа. Не е било 12 часа да се чуват музики", каза още той и добави, че ще организира благотворителна изложба и ще дари парите за подпомагане на Античния театър.

"Предполагам, че съм извършил нарушение. Абсолютно съм сигурен, че съм извършил нарушение с високата музика", каза още Самуилов.

Той допълни, че гостите на партито били много сериозни бизнесмени и самият той също популяризирал Античния театър. На въпрос дали е дошла полиция, той отвърна, че предполага, че е дошла.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай