Аварирала каросерия уби шофьор в петричко село

Аварирала каросерия уби шофьор в петричко село | StandartNews.com

Нелепа смърт застигна млад мъж в петричкото село Генерал Тодоров. 42-годишният Лазар Л. в сряда привечер започнал да ремонтира камиона, с който разнасял дърва за огрев в селището и региона. За целта вдигнал каросерията и се захванал с работа. За нещастие към 20,30 часа хидравликата на каросерията отказала при вдигнато положение и тя се стоварила право върху нещо неподозиращия мъж.

„Бях в квартала по това време, веднага отидох на мястото на трагедията. Но каросерията го смаза, уби го на място. Всички сме потресени от нелепата кончина на това младо момче. Цял живот работеше като шофьор – на коли, на камиони, на кранове. Много трудолюбив, но стана най-лошото", разказа кметът на село Генерал Тодоров – Добри Мавриков.

Лазар имал адресна регистрация в Сандански, но живеел на село с майка си, съпругата си и двамата си синове, които са ученици. „Голяма драма, майка му и жена му са на лекарства, на успокоителни. Дано и те и децата му преодолеят шока от внезапната загуба на Лазар", споделиха жители на селото. Погребението на младия мъж е днес от 18,00 часа в гробищния парк на Генерал Тодоров.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай