Шофьор без книжка уби на място тийнейджър от Добрич

 Шофьор без книжка уби на място тийнейджър от Добрич | StandartNews.com

Добрич. Тийнейджър на 17 години от Добрич загина на място при тежка катастрофа по пътя Генерал Тошево - Добрич, съобщи ОД на МВР. Трагедията се разиграла в понеделник, около 21.30 часа, на около 500 м след разклона за село Царевец.

29-годишният П.П., от Добрич, нямал книжка, но управлявал "Мерцедес" с трима пътници. Мъжът карал с несъобразена скорост, изгубил контрол над волана и колата се блъснала с дясната си част в крайпътно дърво. При удара на място загинал 17-годишният младеж, който се возел на задната дясна седалка.

Возещият се на предна дясна седалка 26-годишен мъж от град Добрич е настанен в ОАРИЛ при МБАЛ Добрич с черепно мозъчна травма, счупен таз, в кома и с опасност за живота. Возещият се на задна лява седалка в автомобила е настанен за наблюдение в Неврохирургия при МБАЛ Добрич за наблюдение, без опасност за живота.

Водачът е изпробван за употреба на алкохол с техническо средство, като цифровата индикация е с отрицателен резултат. П.П. е настанен в ОАРИЛ с коремни и гръдни контузии, без опасност за живота. По случая се работи в условията на досъдебно производство по описа на Второ РУП Добрич.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай