Цветанов в Бяла: Изберете Димитър Славов за кмет, за да се развива общината

Цветанов в Бяла: Изберете Димитър Славов за кмет, за да се развива общината | StandartNews.com

Два милиарда лева повече приходи събират приходните агенции и правителството на Бойко Борисов, благодарение на затегнатия контрол. Тези пари, освен за хората, са и за бизнеса. Работата на правителството е доказателство, че ние от ГЕРБ работим за всички еднакво. За да се развиват общините, е важно начело да застане почтен и работещ кмет, бизнесът да получава навременна информация, да се привличат инвестиции и да се създават нови работи места.

Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с представители на местния бизнес в град Бяла. Цветанов, народните представители от ГЕРБ-Русе и българският евродепутат от ГЕРБ Мария Габриел подкрепиха пред тях Димитър Славов за кмет на община Бяла. „Вижте за 4 години как се промени Русе, същото може да се случи и с Бяла, ако изберете Митко за кмет", посочи Цветанов.

Цветан Цветанов подчерта, че всички кандидати на ГЕРБ разработват политики за хората, а не работят само за усвояване на европейски средства. „Ние искаме да спечелим изборите, за да носим отговорност. Бойко Борисов и българските евродепутати от ГЕРБ върнаха доверието на Брюксел и размразиха спрените евросредства. През новия програмен период 32 млрд. лева ще дойдат от Брюксел към България. Затова е важно бизнесът да получава информация навреме, за да знае по какви програми може да кандидатства", посочи Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ заяви, че депутатите Светлана Ангелова и Пламен Нунев работят за цялата Русенска област, а не само за Русе. „Те използват своите контакти с всички министри и институции, за да оказват помощ на кметовете и общинските съветници в областта", обясни Цветанов. Според него, евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Мария Габриел е силната връзка на Русе с Европа и в нейно лице русенци винаги могат да получат помощ при нужда.
Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Бяла Димитър Славов заяви, че му е много болно, защото други общини са дръпнали много, а Бяла не може да се отдели от дъното. „Боря се за Вашето доверие, защото искам община Бяла да се развива, младите да остават тук, а Вие да разкривате нови работни места", обърна се той към представителите на бизнеса. Според Славов доказателство, че ГЕРБ се грижи за всички населени места, без да ги дели на малки и големи, е фактът, че партията издига кандидати навсякъде, за разлика от опонентите си.

„На Бяла й трябва силен човек, който да бъде връзката между бизнеса и Европа, между държавата и бизнеса. Виждам тези силни качества в Димитър Славов. Подкрепете ни, защото където управляват успешните кметове на ГЕРБ има видими резултати", призова присъстващите българският евродепутат от ГЕРБ Мария Габриел. Тя гарантира на представителите на бизнеса и на гражданите на Бяла, че винаги ще им помага за всичко, свързано с европейските програми и Брюксел.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай