Димитър Сичанов: Цялостно реновирахме с асфалтова и паважна настилка над 35 хиляди кв. м

Димитър Сичанов: Цялостно реновирахме с асфалтова и паважна настилка над 35 хиляди кв. м | StandartNews.com

Кандидатът за кмет на кметство от ГЕРБ Николай Гюров се срещна с представители на бизнеса от с. Бистрица. Специални гости бяха кандидатът за кмет на район „Панчарево" от ГЕРБ Димитър Сичанов, кандидатът за кмет на с. Лозен – Васил Станчев, кандидатът за кмет на с. Железница – Дойчин Сремкин, както и народният представител Евгения Алексиева. „Само когато сме заедно, в екип, с добро партньорство, можем да продължим с видимите резултати", каза Николай Гюров. От своя страна Евгения Алексиева каза, че ГЕРБ застава зад досегашните си кандидати за кметове, за да могат да продължат да работят и през следващия мандат по започналите проекти.

„Бистрица е едно от големите села в нашия район, тя се развива. Работим в добър диалог с ръководствата на училището и детската градина. Изграждането на канализация е проект, който вече сме задвижили", каза Сичанов пред събралите се жители на Бистрица.

Присъстващите кандидати на ГЕРБ за кметове на кметства в района, както и Димитър Сичанов, в качеството си на кандидат за кмет на район „Панчарево", дискутираха с представителите на бизнеса настоящите и предстоящите проекти, които се реализират в Бистрица и района. Всички гости бяха запознати както с програмата на Йорданка Фандъкова, така и с тази на Панчарево.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай