Hyundai i10 дефилира по модния подиум

Hyundai i10 дефилира по модния подиум | StandartNews.com

С много усмивки, ентусиазъм и вдъхновение стартира модният сезон 2015 на Hyundai. В търговско-сервизния център на „Индустриал Комерс", официален представител на Hyundai в България, на бул. "Околовръстен път" 260, стартира ексклузивната кампания, която ще представи 9 нови модела в рамките на следващите 9 седмици.

Първата звезда от ексклузивния клуб бе мъникът и фешън икона i10. Въпреки размерите си моделът разполага с изключително модерен дизайн, огромно вътрешно пространство и множество функции като отопление на волана и седалките, парктроник и предупреждение за заледяване. Автомобилът е предназначен за млади клиенти с модерен лайфстайл, хъс за живот, приключения и откриване на новото.

През уикенда посетителите имаха възможност да се запознаят отблизо с i10, както и останалите актуални модели на Hyundai, също така да си направят снимка на модния подиум с фешън звездата, както и на стената на славата. Всички посетители получиха възможност за тестово шофиране на избрания от тях модел, както и специални условия за покупка и лизинг.

„Стартът на модната колекция на Hyundai пролет/лято 2015 започна успешно с премиерата на i10 заедно с дефиле на известни български модели с актуални за сезона облекла. Интересът на посетители и почитатели на новите модни тенденции при автомобилите надмина очакванията ни. В следващите седмици дефилето продължава с нови модели в останалите представителства на Hyundai в страната", коментира Стефан Митов, национален директор продажби в "Индустриал Комерс".

Автомобилът е с 4 врати и огромно вътрешно пространство. Дължината е увеличена с 80 мм спрямо предходното поколение, широчината с 65 мм, а височината е намаляла с 50 мм, създавайки много по-стабилен силует.

Предлаганото място в i10 е обширно – а електрическите стъкла отзад (серийно от оборудване Comfort) подсказват, че колата може да превозва и цялото семейство. Багажникът е с отличен за класа обем от 252 л. Пасажери с ръст около 1,85 м без проблем могат да седнат зад шофьор със същата височина – без да опират главата си в тавана.

Модната звезда Hyundai i10 се предлага с 3-цилиндрови двигатели с работен обем 1,0 и 1,25 литра, предлага се и фабрично монтиране на газова уредба.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай