Удря часът на бизнеса

Удря часът на бизнеса | StandartNews.com

Началото на седмицата е белязано от вибрациите на силния планетен аспект опозиция Слънце/Нептун. Наблюдавахме проявите му през предходния период. Както тогава, така и сега той ще ни провокира да преработваме невъздържаността си в позитивна нагласа. Налага го изявата на стихията "вода" /Нептун/ при срещата си с елемента "земя" /Слънце/, която натоварва до задъхване атмосферата заради високите ни очаквания и амбиции.

По средата на разглежданите дни Меркурий/Плутон влизат в противоборство и отключват опасност от наранявания, инциденти, нещастни случаи. Зад Плутон е транзитиращото Слънце от знака на Дева. Разположението им ни дарява с още енергия, но и не ни позволява да спрем навреме, когато видим, че тя отива в нежелана посока.

Към 11 септември наблюдаваме вълнуващ разговор на небосклона между Меркурий и Венера. Това е денят от настоящия период, подходящ за важни срещи, подписване на договори и сключване на съюзи. От тенденцията могат да се възползват обществени и политически субекти.

Когато заговорих за Меркурий, трябва да продължа с предупреждението, че само след седмица - на 17 септември, започва неговата следваща /трета и последна за 2015 година/ ретроградна фаза.

В случая е редно да се доверим на дългогодишните проучвания на движението на Меркурий по еклиптиката /видимият път на Слънцето в рамките на една година/. Те определят, че тя де факто е стартирала на 27 август, когато Меркурий влезе в знака на Везни.

Овен

Действате в тандем

Съдбата ви предлага възможности, но вие трябва да сте готови едновременно да измисляте и да имате желание да реализирате идеи. Не позволявайте да ви напътстват, направляват. През идните дни ще намерите време за гости и гостувания, за разнообразни мероприятия в тесен или в по-широк кръг. Няма да изостава работата ви по задачите, които сами сте си поставили. Непременно си припомнете, че влиянието на знаците Дева и Риби през позиционираните върху тяхната територия Слънце/Нептун изисква да работите за себе си, но да мислите за общото благо. Към 11 септември щастливо стечение на обстоятелствата събира в едно енергиите ви с тези на близки хора, приятели, колеги, съратници, съюзници и така уплътнява силите ви в начинанията. Колкото по-старателни, грижовни и внимателни сте, толкова по-добри резултати ще имате, ще заздравите връзките и приятелствата си.

Телец

Козовете са у вас

Силата на обстоятелствата през седмицата е на ваша страна. Енергиите на планетите, управляващи периода, са приятелски настроени към вашия рожден знак и ви дават възможност да си поемете глътка въздух. Ще ви ориентирам накъде на насочите вниманието си след 7 септември, с пояснението, че е важно да изработите стратегия за поведението си до края на октомври. На първо място, от вас ще се очаква да се изявите с познанията и със стратегическите си умения. Наред с важните моменти за професионалния и служебния живот, на 10 и 11 септември, благодарение на синхрона Меркурий/Венера, ще преживеете незабравими моменти в любовта, в семейния и партньорския живот. Мнозина ще преоткрият себе си посредством нови занимания или хоби. Дните, които можете да им посветите, са 9, 10 и 11 септември.

Близнаци

Умната с финансите

Задачата ви за периода е да опазите от любопитните своя личен свят. Силни и самоуверени ще се чувствате зад стените на дома си. Тези препоръки са валидни предимно за първите четири дни от седмицата, когато влиянието от аспекта Слънце/Нептун е най-силен и опасността от разминавания и неразбирателства висока. Кръстопътят в личния живот в известна степен е предопределен от поведението на човека до вас. Неговото поведение накланя везните на вашето решение. От вас очаквам да не прибързвате с крайна позиция преди 10/11 септември. Надявам се, тогава да осъществите важен разговор. Присъствието на Меркурий и Венера в добра съвместимост е гарантът за така желаното съвместяване на общите намерения и очаквания от бъдещето. Не забравяйте да уточните отсега и параметрите на финансовото си участие в общите проекти.

Рак

Нови партньори

Вълнувате се и има защо. Предстоят пътувания - ваши или на ваши близки хора. Всичко се върти около темата, но няма да сте представители на знака Рак, ако не я пречупите през собствените си очаквания и надежди. Мнозина разчитат промените в местонахождението им да променят цялостно живота им, да застопорят или поредицата от промени, случили се през предходните седмици. Независимо от вашето желание, енергиите на Слънце/Нептун/Плутон се проектират върху настоящата обстановка и засилват зависимостта ви от чуждото участие в събитията във вашия личен и професионален живот. Поради това си мисля, че успехът ви днес и в бъдеще се крепи на способността ви да направите крачка към задълбочаване на конкретни взаимоотношения. Възможно е също да уплътните контакти, които до скоро са били невъзможни или неосъществими.

Лъв

Периодът е динамичен

Трудно ви е да задържите вниманието си върху една идея, конкретни задачи. Въображението ви е провокирано от промените в обстоятелствата, а те се случват всекидневно. В рамките на дните ще подхождате с патос не само към новото. Ще се стараете поведението, облеклото, прическата ви да му съответстват и с лекота ще приемете идеята за промяна на своя външен вид. Съгласете се, че това е невъзможно без съответстващите разходи. Може би, трябва да ви припомня, че ретроградната Венера вече губи актуалност и е подходящо да се поразпуснете. Дайте повече простор и на чувствата си. Околните го очакват. Още повече, че периодът е подходящ да предприемете действия, които в бъдеще да доведат до подобряване на средата и условията на живот за вас и за вашите близки.

Дева

Действайте в синхрон

Конкретни събития и множество непланирани задачи предопределят необходимостта да правите нещата по задължение, а не по желание. Вие се стремите да приключите едно, докато изчака друго. В един момент, ще си помислите, че нещо не е така, както следва. Лесно и точно можете да разберете дали сте на верния път: ако близките ви, семейството са доволни, то място за притеснение няма. Провокирането на търкания и появата на недоразумения от 5 до 9 септември е знак за лошо разпределяне на енергията, идваща през съчетанието Слънце/Нептун и трябва да заключите, че не сте разбрали за необходимостта от сътрудничество от съюзяване, а не от разкол. Сега ви е необходимо да действате и да мислите в синхрон с онези, с които съдбата ви е свързала. Не се плашете, че така ще се обезличите или ще ви се наложи да подчините интересите си. Действате в синхрон с изискванията на момента, без да изневерявате на собствените цели.

Везни

Важно е семейството

Част от сложността на периода се дължи на поведението на Меркурий, който ще прекара своята ретроградна фаза на територията на вашия рожден знак. Не изпускам от поглед придвижването по Зодиака, както и темите, които той ще подбуди, посредством връзката си с Венера и Плутон. Възможно е те да засегнат основно семейството и партньорството, да ги натоварят с нова сила и значимост. През целия период ще се вълнувате за цялостта и неприкосновеността на семейните връзки. Възможно е също да се наложи да употребите време и сили, за да запазите добрите партньорско-семейни отношения. Казвам това заради появата на напрежение към 10 септември. Правилният подход в този момент е да не задълбавате с въпроса: "Кои е прав, кой е крив?" Покажете, че сте над нещата и битовизмите не могат да определят или да променят поведението ви.

Скорпион

Дебнат изкушения

Не изпускате от поглед професионално-интелектуалната реализация. Надявате се да ви поздравят за смелостта, с която заставате срещу проблемите, вземайки решение да действате. Самият работен процес и изявата на работното място заемат важна част в плановете ви за седмицата. В същото време планетите са се наговори да провокират вниманието ви в друга посока. Присъствието на силна връзка Слънце/Меркурий/Венера настоятелно изискват темата за семейството и семейно-партньорските отношения активно да присъства в делника ви. На вас се пада да решите как да създадете условия за хармонизирането им или да намерите време за осъществяването на съвместно пътуване. Не се опитвам да ограничавам инициативността ви, само уточнявам, че към 10/11 септември обстоятелствата подкрепят всяко ваше намерение, целящо задълбочаване на връзките в личния живот.

Стрелец

Чака ви път

Вие се чувствате готови да направите много неща, но си давате сметка, че обстоятелства или други причини ограничават възможностите ви. Доверете се на балансираното поведение между 5 и 10 септември. Пробвайте да отдавате сили и време, както на работата и на професионалните си задължения, така и на партньорството. Вярно е, че с последователни и целенасочени усилия през периода ще получите не само повече приходи, но и ще затвърдите авторитета си. Но за какво са ви, ако не споделите успеха си? Присъствието на връзка Меркурий неочаквано бързо може да превърне едно завоевание в безполезно присъствие, в ненужна вещ. Предложението ми е да се доверите на техните енергии и да се престрашите за реализацията на мечтано, планирано пътуване. Раздвижването на картината пред погледа ви, ще ви представи нови, различни измерения и ще промени мнението ви за нещата от живота.

Козирог

Умората е лош съветник

Съсредоточете се. Не можете да си позволите да оставите друг да довършва начинанията ви. А и няма как да се доверите на чуждото мнение, тъй като вече предусещате какви са изискванията на ретроградния Меркурий от знака на Везни. Той няма да ви позволи да се изявявате с лекота на обществената сцена, ще ви натовари със задължения, които не желаете да приемете. Явно, ще си говорите със заобикалящите на различни езици. На 10 или на 11 септември е възможно от миналото ви да изплува личност, проблем, въпрос. Бъдете готови да се размислите защо се случва и има ли нещо, което вие трябва да направите в този момент. В същото време, забелязвам в поведението ви нехарактерни черти: проявявате нетърпение и прибързвате. Говоря за сферата на професионално-служебните дела. Това е опасно. Ако се чувствате преуморени, вземете си почивка.

Водолей

Мерете си думите

Конфигурации между Меркурий/Венера поставят в центъра на вашето внимание творческата изява. Вие й подчинявате взаимоотношенията с околния свят, тя предопределя линията на контактите ви, независимо дали в основата им са професионални или лични връзки. Сега за вас е същностно впечатлението, което ще направите, въздействието, което ще имат думите ви, следите, които ще оставят действията, делата ви. Поради това сте силни и целенасочени, но и сте в състояние да пренебрегнете правилата на доброто поведение в брака, в личния живот. Трябва да ви припомня, че именно настоящето съчетание Меркурий/Венера към рожденото ви Слънце създава предпоставки за недоразумения. Към тях се прибавя опитът ви да влияете на околните, дори да ги манипулирате. Едва ли ще се разминете без кръстосване на шпаги във всекидневието.

Риби

Материалното заслепява

Нагърбвате се с отговорности и тежести, но сте убедени, че ще се справите. Надявам се, давате си сметка колко ще ви е трудно да балансирате едновременно на всички фронтове. И ви напомням, че звездните параметри изискват да работите в синхрон с другите. Предлагам ви, в тази връзка, да откажете задачите, които търпят отлагане като пътуванията, например. Така поне ще сте концентрирани върху належащите до последната подробност при изпълнение на: попълване на документи, подготовка на проекти, отчети. Точно това ви е необходимо днес, за да си гарантирате успеха. При мнозина желанието за печелене на пари и трупане на материалности може да се превърне в идея фикс. Ако това се случи, ще видите как околните се отдръпват. Едва ли ще ви е приятно. Имам идея как временно да запълните празнината - отдайте се на подреждане, преподреждане и на разкрасяване на дома, превърнал се във ваша крепост.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай