Овладейте безпокойството

Овладейте безпокойството  | StandartNews.com

Периодът започва перфектно. Имаме удоволствието да се повозим на изключително луксозна и удобна звездна платформа, изградена от две различни и по своему чудесни планетни конфигурации.

Става дума за аспектите Венера/Сатурн и Меркурий/Юпитер. Те балансират атмосферата на 14 ноември и предлагат да се насладим на резултатите от способността да осъществяваме желанията си и да излизаме "сухи" от нежеланите ситуации. Поведението, жестовете и обещанията на мнозина ще са така изкусни, че никой няма да устои на въздействащата им сила. Изкусителите ще са най-вече представители знаците на Везни и Стрелец.

От 17 до 20 ноември леко напрежение набраздява общуването. Възможно е да ни се наложи да правим компромиси. В случая е важно да следваме предварително поставената цел.

Преполовяваме този ноември и е логично да се питаме какво още можем да свършим до края му и какво да очакваме след фазата на позитивна енергия и благоприятно метеорологично време дотук?

Овен

Осланяйте се на близките

Вие се нуждаете от помощ. Първопричината е, че се намирате в сложен период. Бързам да уточня, че това не означава лош, а провокационен. Надявате се да раздвижите делника си, да усъвършенствате общуването, да подобрите отношенията с близките. Целта е ясна и тя предопределя помощните средства за реализацията й. При положение, че във въведението прочетохте за присъствие на аспект Венера/Сатурн / Венера и Сатурн попадат в лупичката /, налага се да потърсите помощта на мисълта и на труда на околните. И в буквален и в преносен смисъл. Въпреки вътрешното желание за големи дела, редно е да ви предупредя, че до 15 ноември се налага да вървите напред след като разчистите старите задачи и задължения. Постарайте се да сте обективни в оценките си за околните.

Телец

Подайте ръка

Периодът е все така динамичен. Дайте си сметка, че околните се влияят от вашите изказвания, а постъпките ви се дискутират. На общия фон на задълбочаващото се безпокойство и мнителност, подкрепени от аспекта Меркурий/Сатурн / Меркурий и Сатурн попадат в малката лупичка /, трябва да допълня, че за околните не остава скрита и първопричината за избора ви на поведение. Те я дефинират като страх пред наложителността да поемете още отговорности. Надявам се да успеете да се преработите с негативните чувства заради осъзнато желание за поддържане на колективистичен дух и стремеж към хармонизиране на отношенията в личния живот Надскочете личния интерес и подайте някому ръка на 16,17,18 ноември.

Близнаци

Борете се с изтощението

Усещате как ви грабва изтощението след месеците упорство. Разбирате, че усилията ви се разбират повратно и въпреки това, настоявате да ги обясните. Това е вашият шанс и седмицата ви го предоставя. Колкото по-скоро го осъзнаете, толкова по-спокойни ще са дните ви след 23 ноември, а постигнатото ще удовлетвори очакванията ви. Съдбата ще ви предложи среща с знаещ и можещ човек. Вие трябва да го привлечете за съюзник. Не бих се изненадала, ако след време превърнете отношенията си в нещо повече от делово партньорство. Това е занапред, докато за препоръчителната линия на вашето поведение на 14 и на 15 ноември е важно да общувате и да обменяте информация.

Рак

Променяте правилата

Непрекъснато се оглеждате за мнението и оценката на околните. Превръщате ги в заложник на желанието си за общуване. Докато гоните оценка и одобрение, е възможно да си позволите неразрешени неща, да нарушите граници или правила. Сигурно е едно, че те след време могат да ви се окажат необходими, но да сте загубили правото да ги използвате. Към 17 ноември мнозина ще са съгласни да манипулират обещанията си, защото смятат, че Венера/Сатурн / Венера и Сатурн попадат в лупичката / им дава право да са нещо повече от другите. В крайна сметка очаквам, аспектът между транзитиращите Меркурий/Юпитер / Меркурий и Юпитер попадат в лупичката / да им даде сили да осъзнаят, че правилното поведение е игра по правилата с респект пред авторитетите.

Лъв

Следете здравето

Изправени сте пред тестова ситуация. Днес можете да си дадете сметка дали и до колко семейните и моралните ценности на обществото определят целите и действията ви. Планетата Венера влиза в синхрон със Сатурн / Венера и Сатурн в лупичката /. Ще се стремите да оправдавате действията си. Ако срещата съпротивата на обстоятелства или хора, замислете се. Заедно с това, нараства желанието ви да поддържате множество контакти едновременно, независимо дали те са в една или в различни сфери от делничното. Уменията и жестовете ви няма да останат незабелязани. За да изпълните обещаното или да приключите ангажиментите си, ще ви се наложи да положите немалко усилия, често в ущърб на здравето си. Непременно съблюдавайте правилата за здравословен начин на живот.

Дева

Занимавайте се с изкуство

Планетата Венера в аспект със Сатурн / Венера и Сатурн попадат в лупичката / предизвикват размислите ви да се задълбочат в посока екзистенция. Желанията ви влизат в противоречие с реалността. Първо ще го почувствате при общуването с най-близките. Те очакват да им се посветите, докато вашите мисли летят в съвсем различна посока. Специалното ми предупреждение е насочено към ситуациите, в които ще попаднете на датите между 16 и 20 ноември. Тези дни носят потенциал за неразбирателства. Предлагам ви да сдържате недоволството си. Хората на изкуството ще са облагодетелствани. Те могат да реорганизират енергията си, отдавайки се на работата си.

Везни

Пълни сте с енергия

Активна и запомняща се седмица. Чувствате се готови за решения от всякакъв род. Мислите ви преливат от идеи и намерения, без да изоставате със съответните действия за реализацията им. Сигурна съм, ще помните средата на ноември като много успешен период от годината и ще го свързвате с преодоляването на затруднения и проблеми, внасяли напрежение в живота ви. Мнозина ще насочат енергията си към въпросите, засягащи семейството. Смятат да превърнат усилията си в залог за добруване. Близки хора се нуждаят от вашата морална и материална подкрепа. Те имат нужда от нея, за да осъществяват намеренията си.

Скорпион

Не се доверявайте на чужди преценки

Нещата не се подреждат според предварителните очаквания. Днес планетните вибрации предупреждават да не се доверявате на чужда преценка или съвет. Вие сте наясно, че сте държали околните в неведение по отношение на голяма част от намеренията си. Не позволявайте на неяснотите да дават тон на взаимоотношенията ви. На 16 и на 17 ноември лесно ще се справяте с недоразуменията, ако повдигнете леко крайчетата на завесата и предприемете явни и конкретни действия. При положение, че основата на неразбирателството стоят пари, ще успеете да разрешите проблема по-бързо от очакваното. Предлагам ви вместо да правите фантастични проекти, да анализирате всяка дума на отсрещната страна и да приземите своите очаквания.

Стрелец

Семейството е най-важно

Всичко важно за вас е съсредоточено в близкото обкръжение. Семейството е на първо място. Отношенията с партньора/родствениците предопределят поведението и настроението ви. Налагат го планетните вибрации от аспекта Венера/Сатурн/ Венера и Сатурн попадат в лупичката /. Нищо чудно да потиснете стремежа си към личен комфорт в интерес на ближните. През дните от 16 до 20 ноември ще имате преживявания, които ще оставят незабравими следи в паметта ви. Успоредно с това, съвместните вибрации на Юпитер и Меркурий / Юпитер и Меркурий попадат в лупичката /, предполагат да огледате резултатите от усилията си до момента и мислено да оцените кои цели сте реализирате през отминаващата календарна година.

Козирог

Амбициозни планове

Тресат ви амбиции. Искате не само да доминирате, но и да направлявате живота на околните. Мнозинството ще се впуснат да оправят нещата в семейството. Да дават акъл на по-младите. Моля, овладейте се. Дали ще ми повярвате, че зад вашите амбициозни планове стоят ясни причини не знам, но ще се опитам да ви ги представя. Колективните вибрации на Слънце, Меркурий, Венера, Юпитер и Сатурн / колективни вибрации попада в лупичката / ви правят честолюбиви до крайност и докачливи повече от необходимото. Вглеждате се във всяка подробност и сте склонни да откривате в очевидното подтекст, който обикновено се доближава до смисъла на сентенцията: Да направиш от мухата слон. Предлагам ви да разведрите дните от 18 до 20 ноември с пътувания за развлечение или да планирате командировка, за да дадете простор на мислите си. Имате нужда от подобно раздвижване.

Водолей

Любов и страст

Цялото ви внимание е насочено към любовта. Сега тя е тема номер едно за вас и вие сте готови да й посветите време и средства. Налага се да уточня, че ви вълнува повече философската страна на отношенията и на смисъла на партньорството. Планетата Венера в контакт със Сатурн / Венера и Сатурн попадат в лупичката / предлагат много възможности за премисляне на миналото, настоящето и за планиране на бъдещето на една важна връзка. След 16 ноември всички очакват от вас щедрост, великодушие и готовност да дадете простор на емоциите, да издадете спотаяваните чувства. Не го правете на всяка цена. С разума си определете кой заслужава вниманието и любовта ви

Риби

Готови сте за изява

Вие сте в кондиция и сте готови за изява. Силата ви ще се прояви в полето на професионалните дела, в обществената сфера. Динамиката на периода създава у вас усещането, че с каквото и да се захванете, все ще имате успех и резултат. Не откривате никакви пропуски в работата си. Не точно така виждат нещата от другата страна. Разминаването може да се изрази в конфликти и конфронтации. Опасността от тях нараства и е най-висока към 18 - 20 ноември. Точно тогава можете да изявите нестандартното си мислене и подход. Предлагам ви да си вземете отпуск или пренасочите енергията си към спокойни, лични занимания.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай