Няма лесни победи

Няма лесни победи | StandartNews.com

Септември продължава част от тенденциите, с които се срещнахме през август. Необходимо е да се ориентираме бързо в обстановката, за да се възползваме от благоприятните моменти, които няма да са в изобилие.

От друга страна, вече сме нащрек и знаем как да посрещнем и как да реагираме на номерата на ретроградната Венера. Тя продължава тази си фаза до 6 септември и определено не се е отказала да ни показва, че можем да живеем с по-малко, че е необходимо да знаем и две, и двеста, както и да не казваме голяма дума, докато нямаме сили да изпълним обещаваното.
Настоящата седмица започва и завършва със сложен аспект Слънце/Юпитер/Нептун:

наред с някои от позитивните си страни, той предупреждава за опасност от прибързани и опасни решения. Основното, за което трябва да следим са подвеждащите сигнали са лесни и бързи победи.

Действителнотта ще ни изглежда управляема и предвидима без да е така наистина. Възможно е също, да се сблъскаме с фалш и преднамереност, за които не сме подготвени.

Нито една от разглежданите дати от 29 август до 4 септември не може да бъде изведена пред скоби по горните показатели. От първия до последния ден е важно да сме наясно с целите си, за да не допуснем да бъдем отклонени или да се превърнем в изпълнители на нечия чужда воля.

Овен

На емоционална вълна

За вас са важни страстите, чувствата и любовта, която ги обединява. Повече от ясно, че дните не се очертават като спокойни. А и вие не си мислете за почивка. Отложили сте я за по-късен период, а сега натискате педала работно-семейните дела. При положение, че Венера продължава да е ретроградна / ретроградна Венера попада в лупичката / още е рано и за точни и ясни планове за бъдещето. А и за това едва ли ще ви остане време. Допускам, че много бързо ще се ориентирате как да постигнете желаното – да се наложите с идеите си на работното място. Предлагам ви, все пак, да се потрудите и да убедите някого в своя подход и да засвидетелствате лоялността си. Почивните дни, 29 и 30 август бихте могли да превърнете в празник за душата и на чувствата, ако не си позволявате забележки или ревност.

Телец

Трябва ви разнообразие

Това трябва да е вашето мото за тази седмица. Очертава се да срещнете нови хора, да видите нови черти и качества у познатите лица. Някои ще пътуват за ден-два. Това, че промяната няма да е задълго не прави нещата по-малко интересни. Бихте могли да се вдъхновите за проекти и начинания през идните месеци. Присъствието на планети в знака на Дева, също като вас са под властта на елемента "земя", се противопоставя на Луната / към края на август / и на Нептун от знака на Риби. Ето защо, трябва да сте нащрек. Възможно е много да си повярвате и да твърдите, че знаете и можете всичко най-добре. При положение, че имаме аспект Слънце/Юпитер/Нептун / Слънце, Юпитер и Нептун попадат в лупичката / на ваше място бих била по-предпазлива в изказванията си. След лекото изнервяне на отношенията с партньора към 29 и 30 август, заради неспокойната обща атмосферата, следват далеч по-приятни дни.

Близнаци

Интимни тревоги

Не ви дават мира няколко въпроса. В основата си, те са свързани със сферата на чувствата и с лично-интимните взаимоотношения. Присъствието на съмнения в оценката ви за поведението на отсрещната страна ви прави несигурни. Следващите дни са готови да ви предоставят неочакван вариант за приключването на тези колебания. Независимо, че ще имате достатъчно поводи за пътувания и за делови срещи, вие ще предпочетете да се задържате повече у дома или сред близки хора, да сте заедно с приятелите. Познатата обстановка действа добре на психиката ви в този момент, когато аспектите между трите основни планети: Слънце/Юпитер/Нептун / Слънце, Юпитер и Нептун попадат в лупичката /, провокират страхове и неясни помисли. През вибрациите си, планетите се опитват да ви нагнетят страх пред бъдещето и от появата на финансово/парични проблеми. На вас трябва да ви е наясно, че реалността е далеч по-благопристойна.

Рак

Събужда се артиста у вас

Самите вие се изненадвате от поведението си. Реагирате неочаквано, изневерявайки на стила и подхода си. Може би, артистичността, която упорито криехте, сега е намерила възможност за изява. Не виждам нищо лошо в това да поразчупите делника си. Още повече, че към момента не се налага да правите някакви отчайващи опити и салтомортале, за да стабилизирате положението си, да подобрите паричните приходи. Вие сте доволни от наличността и сте готови да правите проекти, да търсите възможности за разширяване на контактите и/или на дейността си. Някои ще се решат дори да попроменят стила си на поведение и на обличане, за да си паснат тяхната представя за необходимостта от нахлуване на свежи идеи в делника с раздвижената обстановка на дните от 1 до 4 септември, когато новостите са онези, които доминират, а изпълнението на конкретните задачи остава за един последващ момент.

Лъв

Идеите са важни

Предпазливостта, с която действате на работното място, в бизнеса определено е правилната стратегия с оглед на планетните изисквания. Не се отказвайте да развивате идеите и намеренията си, но без да издавате ходовете си. Извън тази обща тенденция, ще намерите време за ремонти, премествания, разкрасяване на обстановката. Предполагам, че очаквате така да изтриете умората от отношения с личен и интимен характер. Предлагам ви да направите още нещо, ако искате да събудите страстта във връзката. Възползвайте се от спокойния и хармоничен характер на 29, 30 и на 31 август, за да прекарате свободното време с партньора. Транзитиращото Слънце, Юпитер и Нептун / Слънце, Юпитер и Нептун попадат в лупичката / с радост ще подкрепят отношения, стъпили на здрава основа. За конкретни намерения, свързани с подпомагане на хора от семейството, са благоприятни дните от началото на септември. Сигурно ще ви потърсят за финансова, а не само за морална подкрепа.

Дева
Умната с партньора

Вие сте се потопили в мисли, в размисли. Отношенията и съдбата ви с партньора занимава най-вече. Трудите се упорито, защото ви е ясно, че лесни отговори няма. Надявам се, че ще сте достатъчно търпели и няма да се палите, отвръщайки с необмислени реплики в моментите, когато между вас и партньора има разминавания. Искри е възможно да прехвърчат в края на август, когато и Луната ще се установи в знака ви и заедно със Слънцето и Юпитер / Слънце и Юпитер застават в лупичката / ще ви направи придирчиви и критични повече от необходимото. Посветете, моля, следващите дни на онези намерения и задачи, над които се трудите от няколко седмици насам, за да се възползвате от последните дни на ретроградната Венера с надежда тя да ви покаже къде сте сбъркали, ако имате някакви прегрешения. Следва да се надявате единствено на успех.

Везни

Доверете се на интуицията

Няма как да не забележите, че обстоятелствата не са на ваша страна, но с прозорливост и интуиция ще установите как да ги подхванете, за да ги обърнете в своя полза. Важните дни за прилагане на деликатен натиск, там където е нужно, са 29/30 и 31 август. Стегнете се, организирайте деня си така, че да ви остане време и за отдих, но след като изработите стратегия за действие. Решенията с днешна дата ще ви бъдат особено полезни през следващите четири – пет седмици. Преди да кажете на някого открито мнението си, сетете се да се запитате дали е наложително. Премълчавайте малките неща, за да ви останат сили за голямата битка. Тразитиращите Слънце, Юпитер и Нептун / Слънце, Юпитер и Нептун попадат в лупичката / настояват да сте едновременно земни в намеренията и желанията си, както и съответно скромни в пожеланията си, когато става дума за пари и разходи.

Скорпион

Амбицирайте се

Намирам за полезно точно сега да се изявите като амбициозни хора. Искайте повече, за да получите, онова, което ви се полага. При положение, че знаете какво целите, не трябва да се бавите нито ден с решението си да го постигнете. Следващите дни ще се изтърколят и вие ще установите, че сте пропуснали съществен помент. Седмицата започва с множество разговори. Към вас се обръщат за съвет или влизате в дискусия с много хора. Присъствието на ретроградна Венера / ретрограна Венера попада в лупичката /, изоставаща от транзитиращото Слънце в Дева / транзитиращо Слънце в Дева в лупичката /, провокира желанието ви да се изявите и да покаже на обществото какви са възможностите ви. Възможно е, на 3 и на 4 септември да се окажете в центъра на нечие внимание. От сега мога да прогнозирам, че това няма да е най-лесната ви среща с опоненти. Добре е да претеглите къде е силата ви и над какво още трябва да работите.

Стрелец

Останете насаме със себе си

Не сте в най-добрата си форма според вашата оценъчна скала. Искате да разполагате с повече пари и време, но да не давате отчет никому за прищевките си. Имате възможност да се откъснете от шумната реалност и да се потопите в своите си мисли едва в неделя и понеделник, 30 и 31 август. Това ще са дни, изпълнени с лични занимания и с приятни разговори с близки, в кръга на семейството. Няма нищо лошо в това желание за леко дистанциране и оглеждане на реалността от една ръка разстояние. Още повече, че при настоящата планетна ситуация, говоря за присъствието на аспект Слънце/Юпитер/Нептун / Слънце, Юпитер и Нептун присъстват в лупичката / не може да се очаква вие да се хвърлите в действие, нито да откриете начин за рязко подобряване на финансовото състояние. Предлагам ви да погледнете на ситуацията от друг ъгъл. Транзитиращите планети изискват да доказвате, че сте готови да правите сметка за взеки разход и да изисквате същото от околните.

Козирог

Чака ви път

Така ще започне вашата нова седмица. И това ще ви хареса, защото вие се надявате се да си подсигурите още ден-два през нея за приятни развлечения. Не ви се навлиза в дълбоките води на сериозните професионални занимания. Добрата новина е, че планетните разположения ви подкрепят и с тяхна помощ вие бихте могли да преоткриете занимания, които занапред да ви носят спокойствие, разтоварване. Нуждаете се от усещането, че сте господари на желанията и на времето си. Май, сега от друго нямате нужда. Както се досещате, вашата седмица няма знаменателен характер и не ви поставя важни задачи. Предлагам ви до 4 септември да се възползвате от спокойствието. Единствено на 29 и на 30 август ще ви се наложи да се вглеждате обстойно в документи, сметки. Направете го с цялата задълбоченост, на която сте способни. Още повече, че това са почивните дни от периода.

Водолей

Черпите енергия

Транзитиращото Слънце и планетата Юпитер / Слънце и Юпитер попадат в лупичката / подклаждат творческите ви сили. Те са в състояние да преобърнат нечии намерения във ваша полза, независимо от потайните уговорки и задкулисието. Доверете им се, както и дайте простор за изява на собствената интуиция. "Шестото" чувство, подбудено от енергиите, идващи през вибрациите на аспекта Слънце/Нептун ще разшири обхвата на сетивата ви и ще улесни получаването на нужните и на верните отговори. Обстоятелства, които не можете да контролирате се постарайте да изолирате или да отдалечите. След това, към 4 септември се отпуснете се. Прекрачите ли прага, поставящ край на периода на ретроградната Венера / ретроградна Венера попада в лупичката / повече от предходните ви опасения ще се изпарят. Дори ще ви остане време да се порадвате на компанията на близки, на приятели, повечето пристигнали отдалеч.

Риби

Напредък в кариерата

Твърде самокритични сте. В същото време, делникът не ви позволя да се отпуснете. Вътрешното безпокойство изяжда от времето, което бихте могли да посветите на сериозни и задълбочени занимания. Доброто стечение на обстоятелствата се крие във факта, че периодът не е силно професионално натоварен и предлага време за поправяне на някои грешки, пропуски. Не се колебайте да се възползвате от възможността. Началото на септември е сред подходящите моменти за инициативи и начинания. Там вие се чувствате уверени и работата ви ще привлечете нечие внимание. Мнозина ще могат да реализират желан напредък в кариерата, други ще се решат на разширяване на дейността си. При всички случаи, експанзията на вашите творчески и интелектуални качества, може да подсигури случването на вашите намерения. Силните ви дни в тази посока, са 3 и 4 септември. Сигурна съм, че ще останете доволни от резултатите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай