Кметъла посвети книгата си на Митко Генчев

Кметъла посвети книгата си на Митко Генчев | StandartNews.com

След представянето на "Кметълски истории" Цонко Цонев представи книгата си и в Добрич, като пред феновете на рока той сподели, че я посвещава на своя приятел и наш колега от "Стандарт", който преждевременно ни напусна Митко Генчев. Цонев разказа, че именно с Митко е започнал творбата си, в която в 14 отделни глави разказва за срещите с големите имена в световната музика, които са гостували и пели на каварненска сцена. Книгата си авторът сподели, че е довършил със съпругата на Митко.

За представянето на книгата си в Добрич Цонев пристигна като истински рокер на специален мотор - триколка, уникат, придружен от бившия евродепутат, родом от Добрич д-р Антония Първанова, която е също запален моторджия. Над 30 бяха рокерите мотористи, които съпровождаха Кметъла по улиците на града.

"Идеята на книгата ми е за няколко часа да се откъснете от гнусотията и мръсотията", каза Цонев и покани добричлии на концерт в Добрич на 28 юни, когато на площад "Демокрация" ще пеят Джон Лоутън и Б.Т.Р.

"Аз самият също ще пея", обеща Цонев, като добави, че вече е понаучил някоя и друга песен и призна, че доскоро само е пригласял в ла-ла-ла, на многобройните си музикални приятели, които го изкарвали на сцената с тях.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай