Момичетата в X Factor разплакаха Саня

Момичетата в X Factor разплакаха Саня | StandartNews.com

София. Музикалният продуцент Саня Армутлиева, която е ментор на момичетата в X Factor, избухна в сълзи в края на първия от големите концерти на финалистите снощи. Нито една от състезателките не заслужаваше да отпадне от шоуто, тъй като и четирите момичета пяха брилянтно. Михаела, Люба, Кристина и Невена завладяха публиката с глас, визия и присъствие, достойни за голям финал. 

В края на миналия кръг в Къщата на менторите продуцентът на предаването Магърдич Халваджиян позволи заобикаляне на правилата и даде на всеки от съдиите да пусне напред по четирима, а не по трима участници. Той обаче им постави условие на първите концерти сами да решат кой от двамата участници с най-малко гласове от публиката да си отиде. 

Саня Армутлиева не можа да вземе това решение и след като Невена и Кристина бяха спасени с най-висока подкрепа от зрителите, със сълзи на очи тя поиска вотът да определи и третата финалистка между Михаела и Люба. Емоционалният момент завладя и останалите съдии, както и водещите. За участниците, стремящи се към слава на музикалната сцена това се подразбира.

Люба Илиева, която за първи път пее на сцена, отпадна според гласовете на зрителите, но всички бяха единодушни, че тя заслужава да блести под прожекторите. „Бих искала да ме запомните и след това шоу да се случи нещо с мен. Не ме забравяйте", каза младата певица за сбогом на публиката и менторите.

Много по-лесен беше изборът на Мария Илиева след първия концерт на момчетата. Спасеният от Фейсбук група след предишния кръг Мирян доказа, че продуцентите не са сбъркали да го върнат в играта и има потенциал за много повече от уличен музикант. Той събра и най-много подкрепа от публиката.

Рокаджията Славин, вече с нова прическа, показа впечатляващи певчески възможности. Траян също беше спасен от публиката. Така на Мария Илиева й се наложи да избира между Сабатин и Станимир, които и двамата имаха пропуски в концертните изпълнения. "Аз ще заложа на безупречността на Станимир и за голямо съжаление ще се разделя със Сабатин" бяха думите на Мария.

Следващият голям концерт в X Factor е в четвъртък, когато за място на финала ще се борят групите и участниците над 25 години.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай