Владислав Горанов: България има нужда от стабилност след изборите

Владислав Горанов: България има нужда от стабилност след изборите | StandartNews.com

София. България има нужда от стабилност след изборите, заяви на закриването на кампанията на ГЕРБ в Етрополе водачът на листата за София област Владислав Горанов.

Той призова хората на площада да гласуват за ГЕРБ с номер 15 в бюлетината, за да може да се състави правителство. Българската икономика не трябва да бъде на автопилот. Според него в следващите 4 години в страната трябва да има нормално и стабилно правителство, за да не се загуби доверието на хората и на Европа. Затова на ГЕРБ ни трябва убедителна победа, за да има стабилно управление, допълни Горанов.

Кметът на община Етрополе Богомил Георгиев обясни, че ГЕРБ винаги е работила за интересите на общините и хората. Той съобщи, че в Етрополе се реализират европроекти за 56 млн. лв. Те са предимно за подобряване на инфраструктурата, ВиК мрежата, спортни площадки, пречиствателна станция и др. Детските градини и ясли са безплатни в общината и се поемат от нейния бюджет. Училищата също се подпомагат като се осигурява по-качествена храна. Общината осигурява и безплатен транспорт за пенсионерите с доходи до 220 лв.

На събитието присъстваха още кандидатите за депутати Светлин Танчев, Петър Беков, Ваньо Тодоров, Моника Димова, Габриела Георгиева, Чавдар Русков и Павел Павлов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай