Сливница поска рамо от Анкелкова в рекламата

Сливница поска рамо от Анкелкова  в рекламата | StandartNews.com

Министърът на туризма Николина Ангелкова се срещна с кметът на Сливница Васко Стоилков. По време на разговорите бяха обсъдени възможностите за насърчаване на туризма в района и как ведомството може да спомогне в работата на общината с големите туроператори и с рекламата на малките населени места.

Двете страни се обединиха около идеята да търсят инициативи за популяризиране на дестинацията, които да бъдат реализирани съвместно. Това съобщиха от пресцентъра на Министерство на туризма.

В община Сливница интензивно се строят къщи за гости и екопътеки. Освен това местната власт организираните фестивали, които ще бъдат включени в специален модул, който министерството подготвя и ще надгради Националния регистър за туристическите атракции. А на територията на общината се намира и Алдомировското блато, което е природен феномен, в който расте блатното кокиче.

Министърът на туризма Николина Ангелкова призова кмета г-н Стоилков да изпрати кандидатура на общината за участие в Годишните награди в туризма. По думите й общината има своите дадености и туристически потенциал, които могат да бъдат отличени.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай