17:30 ч.

01.09.17

1 мин.

0

2

0

Сливница поска рамо от Анкелкова в рекламата

от редактор |

Сливница поска рамо от Анкелкова  в рекламата

Министърът на туризма Николина Ангелкова се срещна с кметът на Сливница Васко Стоилков. По време на разговорите бяха обсъдени възможностите за насърчаване на туризма в района и как ведомството може да спомогне в работата на общината с големите туроператори и с рекламата на малките населени места.


Двете страни се обединиха около идеята да търсят инициативи за популяризиране на дестинацията, които да бъдат реализирани съвместно. Това съобщиха от пресцентъра на Министерство на туризма.


В община Сливница интензивно се строят къщи за гости и екопътеки. Освен това местната власт организираните фестивали, които ще бъдат включени в специален модул, който министерството подготвя и ще надгради Националния регистър за туристическите атракции. А на територията на общината се намира и Алдомировското блато, което е природен феномен, в който расте блатното кокиче.


Министърът на туризма Николина Ангелкова призова кмета г-н Стоилков да изпрати кандидатура на общината за участие в Годишните награди в туризма. По думите й общината има своите дадености и туристически потенциал, които могат да бъдат отличени.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 02:19 · 02.09.2017
рeдакторът e олигофрeн
поскааааа
Потребител · 18:02 · 01.09.2017
Как точно Сливница поска рамото на Ангелкова? И къде г-жата министър е хванала въшките, че да я поскат?
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент