Нинова: Цачева е най-удобният за нас кандидат

Нинова: Цачева е най-удобният за нас кандидат | StandartNews.com

„Цецка Цачева е най-удобният за нас кандидат. За нас тази кандидатура е слаба и увеличава шансовете на ген. Радев. С тази кандидатура на ГЕРБ става все по-видима възможността за промяна – за президентската институция и на статуквото. От няколко години наблюдавам ГЕРБ. Струва ми се, че за пръв път ГЕРБ изглеждат слаби и в позиция, която следва БСП. От юли месец, когато ние обявихме кандидатурата си, те изчакват, правят някакви сметки. Това вероятно е някаква тактика". Tова заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в сутрешния блок на Нова тв.

Убедени сме, че ще спечелим тези избори. Всички тези кандидати са участвали по някакъв начин в изпълнителната или законодателната власт. Те са били част от реформите в страната. Генерал Радев е единственият различен човек – защитавал е суверенитета на България. При Цачева това никога няма да се случи. И генерала, и майките заслужават доверие", добави Нинова.

„Трябва ни човек с характер, с позиция, а не толкова политически зависим", коментира още тя по повод кандидатурата на Цачева.

„Генерал Радев и Илияна Йотова стоят добре като екип", каза още Нинова и изтъкна, че ще бъде отговорна, ако БСП загуби изборите.

Вижте повече от видеото:

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай