12:00 ч.

06.09.18

1 мин.

0

6

0

Полагат нов асфалт на опасния участък от пътя Своге-София

от редактори |

Полагат нов асфалт на опасния участък от пътя Своге-София

Участъкът от път Своге-София, където стана жестоката катастрофа със 17 загинали ще бъде преасфалтиран на 7 септември, съобщиха от АПИ. Движението там ще бъде спряно.


Обходните маршрути за леките автомобили са през пътя София-Монтана и след това Своге-Искрец-Бучин проход. Пътят през прохода "Петрохан" също е в ремонт и в този участък шофьорите трябва да карат с по-ниска скорост и да спазват стриктно пътната сигнализация, призовават от АПИ.


Тежкотоварните камиони и автобусите, идващи от Видин по път Е-79 и пътуващи към Своге, ще бъдат отклонявани при Ребърково в посока Ботевград. Леките автомобили и локалният трафик, пътуващ от София към Своге, ще могат да преминават по път II-16 в двете посоки до отклонението за село Редина.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Илиян · 13:45 · 06.09.2018
Никой не я пое, те се дистанцираха даже. Отговорност било едно, вина било друго, а какво ще каже Капитана, трето.
Потребител · 14:21 · 06.09.2018
@Илиян Искаме интервю с шофьора на рейса и водачите и пътниците на ударените от него 4 леки автомобила! Защо ги крият досега????
Shopeto · 16:24 · 06.09.2018
@Потребител Може да не искат да дават интервюта. Аз на тяхно място също бих си мълчал, за да не кажа нещо и после мен да изкарат виновен.
Иван Петков · 13:40 · 06.09.2018
Само не разбрах кой от управниците пое вината за този инцидент?
Потребител · 14:13 · 06.09.2018
@Иван Петков Управляващ рейса - убиец е шофьора! Министрите не карат рейс! Това което искате:"Да има осъден, ама да не е шофьора" - НЯМА КАК ДА СТАНЕ, защото с такова искане Вие се месите в работата на НЕЗАВИСИМАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА! Има 17 убити - водача не може да няма вина!
Shopeto · 16:22 · 06.09.2018
@Иван Петков Разследването още не е приключило, никой не може да каже със сигурност какви са причините за катастрофата... с изключение на шофьорът може би.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент