Близнаците преодоляват трудности

Близнаците преодоляват трудности | StandartNews.com

За Овните периодът е доста нервен, а Телците да се активизират. Близнаците преодоляват трудности, а Раците са на прага на възстановяването. Лъвът укрепва и се стабилизира, а за Девите етапът ще е труден. За Везните периодът ще е напрегнат, а Скорпионите да действат отговорно. Стрелците да се владеят по-успешно, а за Козирозите възможностите са чудесни. Водолеите ще са доста раздразнени, а за Рибите започва хубав етап.

ОВЕН /21.03.- 19.04./
Напрегнат и нервен период

Предстоящият седемдневен период ще е доста натоварен със задължения от личен и делови тип. Преобладаващата част от Овните трудно ще овладяват ситуациите. Очертават се служебни проблеми, а често и пропуснати шансове в бизнеса, което ще допринася за вашата допълнителна дразнимост. Успешен, но нервен петък, тежка събота и раздвижена неделя. Понеделник ще бъде успешен, а следващите делници се оказват напрегнати и със засилена нервност.

ТЕЛЕЦ /20.04.- 20.05./
Раздяла с партньор

Вие се намирате на стабилни позиции в службата и бизнеса, което освен че ви задължава за отговорни действия, изисква и навременната намеса за отстраняване на пречките или ситуациите на застой. Точно в тази връзка се очертават най-големите неприятности през периода. Безотговорното отношение на партньор към съвместните ангажименти ще ви тласне към раздяла. Периодът не е лек! Внимавайте с двойните стандарти. Проявете повече активност.

БЛИЗНАЦИ /21.05. ? 21.06./
Преодоляване на трудностите

През настоящия период мнозина от зодията ще се изправят пред трудности, разрешаването на които ще провокира вашата съобразителност, умението да се справяте с проблемите, и не на последно място интуитивното схващане за предстоящото развитие на събитията. Овладявайте остротата! Петък ще е благоприятен, а уикендът - напрегнат! За преобладаващата част от родените в зодията делниците ще се разгръщат интензивно, и макар че ще са напрегнати, носят сполука.

РАК /22.06.- 22.07./
На прага на възстановяването

Разгърнете силите си и се концентрирайте за реализация в сферата на вашите интереси през настоящия седемдневен период. Сега е плодотворно време за напредък и за осъществяване на целите. Проблемите на повечето Раци са съсредоточени в дома и бизнеса. И едните и другите ще разрешите с повече търпение. В петък сте активни и успешни, а уикендът ще е труден. Понеделник е напрегнат и печеливш, а следващите дни ще ви затруднят, но са благоприятни и успешни.

ЛЪВ /23.07.-22.08./
Укрепване и стабилизация

Новият седмичен период предоставя значителни възможности за стабилизация в социален план. В едни случаи това може да означава финансов напредък и подобряване на материалното състояние, за други да е освобождаване от емоционален негативизъм или здравословна немощ, а за трета част от вас, позитивните събития ще засегнат служебния растеж. Успешният петък е следван от напрегнат уикенд. Делниците също ще са напрегнати, но и успешни за повечето Лъвове.

ДЕВА /23.08.-22.09./
Задълбочени преценки

Девите са изправени пред необходимостта от задълбочен анализ на събития и ситуации, засягащи ги предимно в личен план. Ще разрешите проблемите през дните на периода, но на мнозина никак няма да им е лесно и най-вероятно ще преминат през душевни страдания. За някои от зодията проблемите са професионални, а в други случаи са лични. Характерни за петък и уикендът са нервите и сполуката. Този стил продължава до сряда включително, а четвъртък е много напрегнат.

ВЕЗНИ /23.09.- 23.10./
Много напрегнат период

За представителите на Везни предстои трудно и напрегнато седемдневие. В случая не говорим за липса на шанс, а за допуснати грешки, които носят горчиви уроци. Но ситуации, които вече са отминали не търпят промяна, а засилват самообвиненията. Важни са изводите и следващите действия. Петък е сполучлив, а през уикенда успехът е съпътства от нерви. Така се движат и следващите делници до четвъртък, който ще бъде доста напрегнат и неприятен за мнозина.

СКОРПИОН /24.10.- 22.11./
Проявете отговорност

За да не пропилеете седмицата си в недоволство и суета, следва да подходите стриктно към задачите си, и да ги решавате своевременно. В противен случай резултатите, до които ще достигнете, едва ли ще ви задоволят. Главната особеност на настоящия период е, че излизате от етап на неудобства, и навлизате в по-спокоен период. Петък се оказва слаб, а уикендът ще е сполучлив. Понеделник ще е успешен. Вторник е труден. Сряда и четвъртък ще бъдат доста напрегнати.

СТРЕЛЕЦ /23.11.- 21.12./

Владейте нервите

През предстоящата седмица, преобладаващата част от Стрелците ще демонстрират настойчиво обладалия ги материалистичен уклон, което не е лошо, ако не им носи вреди. Лошото е, че нервността ви ще се засили, а това съвсем не е за пренебрегване, защото често създава проблеми. В петък се пазете от измамници, а събота ще е нервна. Дните понеделник и сряда ще са напрегнати. Четвъртък е доста напрегнат, а вторник обещава сполука и реализация.

КОЗИРОГ 22.12.- 19.01./
Добри възможности за успех

Седмицата разкрива куп реални възможности за реализация на вашите цели, но едва ли ще е лишена от напрежение. Последното е най-характерно за деловата сфера. Тук ще се сблъскате с неприятни ситуации, които може да достигнат до крайна острота. Дипломатичният стил на поведение ще ви спести напрежението. Активен петък и успешен уикенд. Делничните дни ще са сполучливи. Известно отклонение е валидно за напрегнатия четвъртък.

ВОДОЛЕЙ /20.01.- 18.02./
Реализация на целите с много нерви

Вие ще постигнете реализацията на очакваните лични, делови и материални цели през седмицата в условията на много нерви и затруднения. Пазете се от ударите на непочтени хора от службата или деловите среди. Мнозина от зодията ще са жертви на хулители и клеветници в службата си и в средите на бизнеса. Петък е благодатен и успешен за целите ви, а уикендът ще ви затрудни. Вторник и четвъртък са успешни, а понеделник и сряда носят проблеми.

РИБИ /19.02.- 20.03./
Мощно раздвижване

Новият седмичен период определено засяга изключително важен стадии от вашето развитие, защото недвусмислено подчертава,че сте преминали през мъчителен етап, и сте натрупали достатъчно опит, за да се озовете в следващата фаза на изява. В този смисъл представителите на Риби успешно са издържали поредния съдбовен изпит, и вече са изправени пред нови реалности. Предстои ви успешен седмичен етап. Неприятен и напрегнат се оказва денят сряда.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай