18:55 ч.

21.02.18

1 мин.

0

0

0

Топ университети от Европа на изложение у нас

от Диана Ценкова |

Топ университети от Европа на изложение у нас

Топ университети от Европа идват за кандидатстудентското изложение "Уча в чужбина", организирано от консултантска къща "Дарби". Представителите на шестте ВУЗ-а лично ще разговарят с бъдещите студенти. Очаква се участие в изложението да вземат холандските университети HZ University of Applied Sciences (топ 3 в страната), както и Fontys University of Applied Sciences.


Тази година ще има и български университет – Химикотехнологичен и металургичен университет, който ще представи своята комбинирана програма на обучение в България и Франция с възможност за стажове.


Целта на изложението е да се привлекат ученици от 11 и 12 клас. Ще има семинарна част, в която ще се презентират дестинации, мотивации и финанси. Най-много българи продължават да учат в Англия и Германия, стана ясно на вчерашната пресконференция на "Дарби". Общият брой български студенти през 2016-2017 година във Великобритания е бил 6195. Това ни поставя на 9-то място по брой на студенти сред държавите от ЕС.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент