08:05 ч.

13.09.17

1 мин.

0

0

0

Пращаме зрелостници в Китай с пълна стипендия

от редактор |

Пращаме зрелостници в Китай с пълна стипендия

Български граждани ще имат възможност да кандидатстват за пълна стипендия (обучение, издръжка, застраховка и учебници) по езикова програма в Китай с продължителност от една година. Това съобщават от консултантска къща за образование в чужбина "Дарби".


Посетителите на предстоящото образователно изложение "Уча в чужбина" ще научат какво е необходимо да направят, за да получат една от 20-те пълни стипендии по програма на китайското правителство за популяризиране на китайския език и култура.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент